Szacuny
1
Napisanych postów
197
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1684
wzrost: 191
waga : około 93 jutro powiem dokładniej
biceps: 38 (napięty)
pępek: 96 (po objedzie-i to jest prze***ane:/)
klatka: 110 ("napieta")
udo: 63 (15cm pod pachwina)
ławka: 90
bary: cienizna nawet nie sprawdzałem maxa ale około 50kg moze:/
MC: nie robiłem maxa ale 10x90kg bedzie
Ogólnie słaby jestem ale ciągle sie staram.
Ćwiczę od jakichś 3 lat z czasem coraz poważniej ale *** wyszedł z tego. Wiele odżywek wciągnąłem ale bez dobrej diety wiadomo...Teraz próbuje HST...zobaczymy co wyjdzie.
Celem w moim treningu jest 44cm w łapie i ładna sylwetka:)Oczywiście poprawa siły i spalenie fatu:/ Ale nie wszystko na raz;)
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
920
Siema!
1. Bez diety niczego nie zbudujesz dlatego poczytaj w dziale odżywianie, ułóż sobie dietę (w zależności co jest Twoim priorytetem) i daj do oceny.
2. Jeżeli chcesz zrzucić sadło to obowiązkowe są ćwiczenia redukcyjne (aeroby, HIIT itd...).
Bez tego nie wiem jak chcesz osiągnąć cel...
Pzdr
- Jesteśmy otoczeni!
- Świetnie! Możemy atakować w każdym kierunku!
Szacuny
1
Napisanych postów
197
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1684
iBRoss - w sumie chce urosnąć nie udało sie schudnąć na lato a tera z już za późno...moim priorytetem jest 44cm w łapie i sylwetka taka by łapa nie odbiegała:D Czyli aeroby nie są chyba najważniejsze, na ine czas przyjdzie za pare miesięcy. Diete bede wklejał...bede sie starał "dobrze jeść".
Szacuny
2
Napisanych postów
608
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5865
przy masie dobrze jest w tygodniu 2-3 sesje po 20min aerobów zrobić. Piłka nożna 90-120minut to myślę, że nie daje zbytnio efektów? Grałem 2 lata kiedys i wygladalem na koncu tak jak na poczatku.