Jakiś spalasz wcinasz? napisz nam coś o Twojej suplementacji bo nic tu nie widzę(chyba ,że coś przegapiłem)
...
Suplementacja z racji braku funduszy bardzo podstawowa, ale cały czas staram się mieć: Białko, aminokwasy BCAA no i teraz przed zawodami jakiś spalacz
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-05 20:23:35
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-05 20:23:35
...
Rozumie,aeroby robisz na pusty żołądek czy po treningu siłowym ?i wykonujesz je zawsze tak jak napisałeś ?orbitrek i marsz?
...
Po treningu siłowym, a raz w tyg po pierwszym posiłku, powiem Ci, że często zmieniam albo orbitrek albo bieżnia albo rowerek żeby uniknąć monotonii, bo po dłuższym czasie aeroby są nie tyle męczące co nudzące :D
...
Strzała! Masz sporo do wycięcia, czeka Cię spora męczarnia. Ile masz wzrostu? Oczywiście życzę powodzenia i osiągnięcia zamierzonego celu, pozdro!
...
chyba nie byles nigdy na debiutach jak uwazasz ze latwiej bedzie niz na MP do lat 18... moim zdaniem sluszna droge obrales wybiarajac start w MPJ tylko zalozenie (nawet jesli to zart a wiem ze tak jest "ze ktos musi byc ostatni") nie przystoi zawodnikowi .... moja mala rada a tak powodzenia zycze
...
Nie chodzi o to, że łatwiej tylko na debiutach są osoby dużo starsze o wiele większym stażu a na MP będą osoby w moim wieku dlatego wolę wyjść tam i porównywać się z moimi rówieśnikami, a poza tym nie wiadomo może spróbuję i na debiutach :)
...
Dzisiaj trening Klatka, Biceps:
Odwrotne rozpiętki 5 serii 10x
Wyciskanie sztangi na ławce prostej 4 serie 10 powt
Wyciskanie hantli na ławce prostej 4 serie 12 powt
Przenoszenie hantla za głowę 4 serie 12 powt
Biceps:
Uginanie przedramion ze sztangą prostą 4 serie 10 powt
Uginanie przedramion sztangielkami w lekkim opadzie 4 serie 12 powt
Uginanie złączonych hantli na modlitewniku 4 serie 12 powt
Każde ćwiczenie staram się teraz wykonywać powoli,technicznie cały czas czując mięsień i w niektórych ćwiczeniach szczególnie na biceps cięzko jest nawet dokończyć serię.
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-06 17:54:56
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-06 18:17:48
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-06 18:18:17
Odwrotne rozpiętki 5 serii 10x
Wyciskanie sztangi na ławce prostej 4 serie 10 powt
Wyciskanie hantli na ławce prostej 4 serie 12 powt
Przenoszenie hantla za głowę 4 serie 12 powt
Biceps:
Uginanie przedramion ze sztangą prostą 4 serie 10 powt
Uginanie przedramion sztangielkami w lekkim opadzie 4 serie 12 powt
Uginanie złączonych hantli na modlitewniku 4 serie 12 powt
Każde ćwiczenie staram się teraz wykonywać powoli,technicznie cały czas czując mięsień i w niektórych ćwiczeniach szczególnie na biceps cięzko jest nawet dokończyć serię.
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-06 17:54:56
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-06 18:17:48
Zmieniony przez - wrathjr w dniu 2012-08-06 18:18:17
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Power Training 2012 mit Alexey Lesukov und Thomas Scheu
Następny temat
tez mam swojego zawodnika w tej kat