Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jakie odżywki najlepiej w moim stanie brać na mase POMOCY!!!!!!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2945

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 118 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 782
Witam mam problem z dobraniem odpowiednich odżywek na mase mam 17 lat waże 73kg przy 187cm wzrostu może ktoś doradzi mi co mam brać myślalem nad testosterolem z mega bola ale dokladni nie wiem co brać prosze dlatego o pomoc
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 2026 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18838
wiadomo że lepiej zwykłe odżywki/suple. no i diete by pasowało dorzucic do tego, bo chyba jej nie masz, jeśli mi sie dobrze zdaje

Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 301 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3102
Gainerek, białko. A jaki staż treningowy ?

ZASADA NR 1 /a co do kobiet/:
Uwierz mi, nie musisz jej kupować jedzenia. Nie traktuj jej jak dziecka z Etiopii.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1362 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 36432
bialeczko =)

Some people dream... of breaking free.. of pushing limits... beyond the physical... beyond the mental... and some people... live the dream

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1268 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 11409
dieta z dodatnim bilansem kalorycznym

jako jej uzupelnienie gainer/carbo+bialko, witaminy i mineraly

trening 'na mase'

pzdr

ZAKŁADY BUKMACHERSKIE
Zgarnij BONUS 40zł
www.bwin.com/?pid=1209&pt=2&language=9&mc=MGM-IY/cnHGpn65IIrXLuJlJw=== 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 546 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 20556
Pierwsze o czym powinienes pomyslec to optymalna dieta 5-6 posilkow dziennie i to z duza iloscia bialka i wegli

Jesli pytasz o odzywki to bialko i gainer ale to tylko jako uzupelnienie bialko bardziej przydatne niz gainer

A jesli to wszystko bedzie na dobrym poziomie wtedy nalezy pomyslec o kreatynie na poczatek mono wystarczy

Powodzenia

Nie przejmuje się już detalami bo one i tak nic nie znacza Debiuty ? może kiedyś

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 285
gainer gainer jescze raz gainer a potem jakas kreatynke dorzuc.. a ten caly testosterol dupc bo to zwykly szajs i szkoda na to kasy.. wiekszosc mlodych mysliz e to cos jak testosteron i ze to cos podobnego jak sterydy a to jedno wielkie gowno przereklamowane- tkaie jest moje zdanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3447 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 55097
gainer gainer jescze raz gainer

Przeciez nawet niewiadomo czy ten kolo ma diete, a sądzac po jego wiedzy to niema wiec po co mu gainer ? Dla podbicia kalori ? Bo naprawde niewiem po co mu to ,,cudo" po ktorym i tak niebedzie mial efektow bez odpowiedniej diety.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 288 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3879
gainer gainer jescze raz gainer
naprawdę niezły z ciebie psychol

Stój tam gdzie chcesz stać, choćbyś miał stać sam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 285
jelsi sie zabiera za odzywki to chyba diete jakas musi miec chyba normalne?? chyba ze jestz lduzi typu kupie zjem bede wodke pil cwiczyl czasem samo urosnie.. chyba z epolecisz mu ten testosterol??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 118 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 782
Dobra diete mam ale moze napisalibyscie co mam dakładniej jeść jaka diete stosować a czwicze 2 miesiace i naprawde nawet jednego piwa nie moge sie przy tym napic?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 139
witam mam 18lat wzrost178cm biceps42cm,klatka 120cm wyciskanie 145, brałem pól roku temu metke 100tab i chcialbym sie dowiedziec czy przy takich osiagach co by było lepiej mi brać odzywki czy sterydy zebym mogl miec jeszcz wieksze osiągi w wyciskaniu i zeby mi bardziej spuchla łapa ???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nowy cykle

Następny temat

hp+hp czy hp+xp

Spalanie
Polecane artykuły