WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jaki jest moj typ budowy ciala?!

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6351

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4596 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 35012
Witam, jak wiadomo sa trzy typy budowy ciala: endomorfik, mezomorfik, ektomorfik. Niestety nie potrafie dokladnie typu mojego ciala. Podejrzewam, ze mam wymieszane ale moze wypowie sie ktos o wiekszej wiedzy? Ponizej sa moje zdjecia
https://www.sfd.pl/Prawie_jak_Pudzian...-t287884.html
W zasadzie mozna powiedziec, ze nigdy nie mialem problemow z tym, zeby przytyc. Schudnac takze potrafie(ostatnio 3 kg w dni...). Masa miesniowa takze idzie do gory(tylko nie biceps) ale juz wina treningu. Jestem dosyc silny. Niby wychodzi mezomorfik, ale... szybko sie regenruje, musze miec mocne treningi by dalo mi efekt(przynajmniej psychologiczny). Przemiane materii mam na pewno bardzo dobra. Co o tym sadzicie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 1775 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 28109
Zapewne jak znaczna wiekszasc spoleczenstwa masz mieszana budowe
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 987 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 93625
Chyba lekko endomorficzny

FLUCTUAT NEC MERGITUR

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1529 Wiek 42 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 9814
Endo ? raczej nic na to nie wskazuje.
Szybko lapiesz sadlo ?
Jak idzie masa?
Jestes hardgainerem ?
Na moj wzrok to mezo.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 259 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4938
najbardziej to pasuje mezomorfik

"Knowing is not enough, we must apply. Willing is not enough, we must do"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4596 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 35012
Mase lapie szybko, ale nie idzie ona w tluszcz.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2643 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 24308
w 90 % jestes mezo

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

...
Napisał(a)
Początkujący
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 259 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4938
jak już musiałbym wybierać to te 10% to ekto
1

"Knowing is not enough, we must apply. Willing is not enough, we must do"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 185 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12900
perro
zmien avatar bo nie moge na to patrzec
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1529 Wiek 42 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 9814
tymi 10% bym sie nie przejmowal
Dobrze ze nie masz tego problemu co ja...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Debiutancka Dieta na mase do oceny

Następny temat

co się dzieje z nadmiarem węglowodanów

electro
Polecane artykuły