Szacuny
10
Napisanych postów
157
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1979
Nie wiem może ja rzeczywiście mam za dużo tłuszczu, ale dodam że na przedramieniu to żyły mi ładnie wychodzą i to nawet bez treningu a kumple mówią na moje przedramie "zmutowane".
Bo naszym celem jest:
1)żyła na wierzchu
2)ponadrywane włókna mięśniowe
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1145
Żyły ładnie wychodzą? Chcesz to odstąpię ci mój "kabelek", tanio Jeśli chodzi o kobiety to obawiam się, że one mogą nic nie wiedzieć o tym jak bardzo podobają im się te wszystkie "ładne żyły".
Szacuny
7
Napisanych postów
25
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
558
Zdzichu, chodzi Ci na pewno o tą grubą tętnicę na bicepsie. A może ona idzie u Ciebie od wewnętrznej strony ramienia między bicepsem i tricepsem (tak jak u mnie), a nie centralnie po bicepsie, jeżeli tak to nic nieporadzisz.
Duże przyrosty wynikają z nastawienia, a nie z celów
Szacuny
3
Napisanych postów
113
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2661
Dzięki Corleone, nie bardzo wiem, co mogę więcej powiedzieć . Zawsze marzyło mi się uzyskanie i utrzymanie ogólnie pojętej sprawności na poziomeie moich zdrowych rówieśników, albo nawet w miarę możliwości większej - ten sport mi to umożliwia i na zawsze zostanę jego goroącym orędownikiem... pozdrawiam
You're born weak - you die weak ... it's your choice in between ...
Szacuny
10
Napisanych postów
157
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1979
A cholera go wie, gdzie ta żyła idzie. Ale chyba raczej u mnie po bicepsie wzdłuż, bo czasami po treningu prześwituje mi trochę szczególnie na lewej ręce.
Ale chyba coś jednak z tym tłuszczem musi być bo lewą rękę mam mniejszą troche a mimo to biceps silniejszy jakoś.
Bo naszym celem jest:
1)żyła na wierzchu
2)ponadrywane włókna mięśniowe
Szacuny
0
Napisanych postów
348
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
2630
Heh, żyła... Jak byłem młodszy to miałem żyłe widoczną (a wtedy miałem może ze 32cm w bicu)... Taki paradoks. Teraz wiecej trenuje, ale też mam więcej tkanki tłuszczowej (wtedy trenowałem jeszcze kyokushin, więc tłuszczu akuram miałem nieiwele).
Szacuny
11
Napisanych postów
1976
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
25814
chcesz miec zyle na ramieniu?? ja wlasciwie po kazdym treningu ramion spinam monco bicepsy, potem prostuje tricepsy przytrzymujac je w pozycji naprezenia przez kilka sekund i tak kilkanascie powtorzen..... naprawde dziala
Szacuny
40
Napisanych postów
1621
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17763
Rowniez wstrzele sie z OFFem. Sorry za to, ale przeczytalem profil Radzixa. Stary, jestes esencja kulturystyki. Strasznie szanuje ludzi, ktorzy przezwyciezaja trudnosci i daza do celu. Niedawno w ktoryms poscie pisalem, ze dzis na silowni zapomina sie o idealach i podstawach kulturystyki. Ty swoja postawa pokazujesz, ze sa ludzie, dla ktorych ten sport moze byc sposobem na zycie, ze mozna cwiczyc pieknie. Gratuluje Ci z calego serca i trzymam kciuki za dalsze postepy.
Pozdrawiam serdecznie,
Gall.