Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jak to jest z tymi przyrostami!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1942

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 611
Witam wszystkich! Mam takie nietypowe troszkę pytanie. Otóż chciałem się dowiedzieć po mniej więcej jakim czasie przeciętny Kowlaski może spodziewać się przyrostów masy mięśniowej, wykonując trening powiedzmy 3 razy w tygodniu, trening nastawiony własnie na mase. Wiem, że jest to rzecz raczej indywidualna, ale może napisze mi ktoś po ilu tygodniach, miesiącach u niego można było zobaczyć poprawę. Ja ćwicze narazie miesiąc i narazie jest to ACT i chciałem się upewnić czy już powinno mi coś urosnąc czy nie

Co Cię nie zabije, wzmocni Cię!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1588 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16577
sam sobie odpowiedziałeś
to kwestia w pełni indywidualna...
a poza tym co znaczy "widać efekty", wiesz to zależne jakich efektów oczekujesz, jeden się ucieszy że przyty 5 kg drugi że stacił 5 kilo a trzeci że przybyło mu parę centymetrów...

Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2643 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 24308
no jezeli jest odpowiednia dieta, sumienny trening i regeneracja, to powinienes po 2 miechach zobaczyc jakąś różnice jezeli jestes początkujący

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 51 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3682
Jakby ktoś się cieszył masując, że schudł 5kg to szacun dla niego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 611
Dieta jest, trening sumienny i regularny. Własnie kończe ACT i przechodzę na split. A uciesze się, jak:
a) przytyje 5 kg
b) złape pare centymetrów tu i tam

Co Cię nie zabije, wzmocni Cię!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1588 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16577
maciek11 nie zapominaj że nie wszyscy ida na siłke żeby masowac, ale ten czasem ida miski które chcą zrzucić trochę fatu prawda ????

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 51 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3682
Nie zapomnij przeczytać pierwszego posta ze zrozumieniem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
maciek11 zwracam honor, rano jest jeszcze chyba śpie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 2125 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6171
Tak jak koledzy, kwestia indywidualna, ale jak masz diete i trenujesz to tak na móg gust po 2-3 miechach cos tam zauważysz

Jeśli opuszczasz trening, to ktoś inny kto pragnie zwycięstwa bardziej ma wtedy trening życia i
już nigdy go nie dogonisz...

Animal

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8751 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 42589
chyba- ze codziennie patrzysz w lustro- wtedy nie zauważysz raczej szybko

Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2007-01-26 11:22:52

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 49 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1479
ja mialem nawyk ze codziennie po kilka razy patrzalem w lustro na miesnie, mierzylem obwody i wazylem sie na wadze odradzam takiej postawy bo to juz obled:P sprawdzaj wszystko co 2 tygodnie;)

,,imperare sibi maximum est imperare''

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy jest sens trenowac z zakwasami?

Następny temat

ALTERNATYWA - POMOCY

Spalanie
Polecane artykuły