powiedzmy ze wponiedzialem zrobie klate ostro i mam zakwasy az do czwartku a w srode chce robic lapy i czuje klate przy tym,tak samo ja zrobie lapy w srode to mam zakwasy 3 dni i w sobote czuje je jak robiem plecy, ,odczekac az zakwasy przejda czy trenowac z zakwasami?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jakie znowu zakwasy? Ja nic takiego nie mam, ale jesli jest to, to o czym myslę, to trenuj z zakwasami 

...
Napisał(a)
Przede wszystkim na początku robić mniej serii lub na mniejszych ciężarach na daną partię bo takie długotrwałe zakwaszenie nic dobrego mięśniom nie przynosi.Po paru tygodniach,wraz ze wzrostem wytrenowania "zakwasy" bedą coraz słabsze i krótsze.A trenować trzeba-lapiej unikac zakwasu niz treningu 

arkona-silownia.pl
...
Napisał(a)
jak cie miesnie bola wiecej nic 24 h to nie sa juz zakwasy tylko mikrourazy powstale podczas treningu, kwas mlekowy jest usuwany w ciagu 24h, im dluzej bedizesz cwiczyl tym wieksza bedzie tolerancja miesni na kwas mleczanowy co za tym idzie nie bada bolaly chyba ze powodem beda mikrourazy.
a okresicz czy cwiczyc czy nie jak miesnie bola jest ciezko poniewaz trzeba poznac swoj organizm i wiedzec jak reaguje na bodzce i regenrtacje,
dla niektorych intensywnosc bulu miesni jest wyznacznikiem intensywnosci treningu
a okresicz czy cwiczyc czy nie jak miesnie bola jest ciezko poniewaz trzeba poznac swoj organizm i wiedzec jak reaguje na bodzce i regenrtacje,
dla niektorych intensywnosc bulu miesni jest wyznacznikiem intensywnosci treningu
...
Napisał(a)
Kamil88 dokładnie tak, SOG, chciałem to samo napisać ale mnie uprzedziłeś 

Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
mała poprawka... kwas mlekowy jest usuwany przez wątrobę w ciągu ok. 3h...
Pozdrawiam
Nagara
Gdy ciało cierpi, dusza kwitnie...
http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=97779
...
Napisał(a)
co wy gadacie jakie 24 h, to zalezy od intensywnosci , jak wy mieczaki cwiczycie se lekko to moze i 24 wam starczy na regeneracje, ja po intensywnym treningu klaty mam zakwasy przez 3-4 dni i nie tylko klaty ale i tricepsy,plecy i uda, to sie nazywa intensywnoscm, wiec moz to nie kwas mlekowy tylko te mikrourazy, a to najwieksza bzdura jaka slyszalem ze z tym trzeba trenowac ,blad trzeba sie regenerowac nawet tydzien jesli tyle czasyu bola mniesnie,to jest wyznacznik intensywnosci
czemu mnie blokujecie??mam problem
...
Napisał(a)
Zgadzam sie ze zdaniem Kamil88 sog
...
Napisał(a)
reall.deal powodzenia jak po treningu klaty ud cie bola
i nie bulwersuj sie tak
LWA:8
LPA:40
Zmieniony przez - Kamil88 w dniu 2007-01-27 16:19:29

LWA:8
LPA:40

Zmieniony przez - Kamil88 w dniu 2007-01-27 16:19:29
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!