WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jak przetrwać okres świąteczny bez treningów

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3340

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 55 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 509
Witam, chciałbym was zapytać jak przetrwać całe święta, w które niestety siłownie będą zamknięte. Ćwiczyć w domu...ale co i jak? Po prostu jakieś ćwiczenia na brzuch itd. Czy może sobie biegać? Z góry dzięki za pomoc :D
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 304533
Nie wiem ile, wiem tylko, że 3 tygodnie to już nie jest roztrenowanie i spadek formy na pewno nastąpi.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 21399 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 141207
Możesz biegać, możesz ćwiczyć z własnym ciężarem ciała jesli potrzebujesz coś robić ale można też zrobić sobie kilka dni przerwy, na pewno jakoś tragicznie to na formę nie wpłynie.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 55 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 509
To nie będzie kilka dni a 3 tygodnie, ponieważ siłownia zostaję wcześniej zamknięta. Najprawdopodobniej właściciel wyjeżdża gdzieś daleko do rodziny i dlatego :/
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 21399 Wiek 31 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 141207
No to zostaje ci znalezienie innej siłowni na ten czas lub trening z obciążeniem własnego ciała jeśli nie posiadasz żadnego sprzętu. Jedz w miarę czysto i powinno być dobrze.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 830 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6042
najlepiej jakbyś znalazł nową siłownię na ten czas

Obecny cel: wytrzymałość + redukcja
zapraszam do dziennika:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_czas_odmłodzić_ciało!_-t1094862.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 306 Napisanych postów 3118 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 69220
Polecam roztrenowanie. Później wszystko ruszy, jakbyś zaczynał. :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 830 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 6042
ale tu w grę chodzi całkowity brak siłowni na 3tyg :/

Obecny cel: wytrzymałość + redukcja
zapraszam do dziennika:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_czas_odmłodzić_ciało!_-t1094862.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 306 Napisanych postów 3118 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 69220
No i to jest właśnie roztrenowanie. Trzymaj dietę tylko. Spadków nie będzie, a po powrocie wszytsko dwa razy szybciej ruszy.
...
Napisał(a)
Początkujący
Czyli przez ten cały okres nic nie robić? Nawet biegania ani chociaż pompek?
...
Napisał(a)
Ekspert
Nie jestem wróżką. Nic o Tobie nie wiem. Nie wiem jak ćwiczysz, czy masz dietę, czy są efekty treningu. Ja robię roztrenowanie co 2 miesiące, aby trochę dać organizmowi odsapnąć.
...
Napisał(a)
Początkujący
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odzywka bialkowa

Następny temat

Chce 8 kg. Jak ?

electro
Polecane artykuły