Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2
Witam wszystkich forumowiczow
Wpadlem na pomysl zeby zebrac i wymienic sie wszelkimi informacjami na temat ciekawych miejscowosci,kwater i ogolnie wypoczynku w naszym kraju
Jesli sie da to prosze nawet podac linki z ktorych mozna sie czegos dowiedziec
Wielkie dzieki mam nadzieje ze temat sie rozbuduje..
Szacuny
76
Napisanych postów
34675
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
434545
Ja się wybieram końcem czerwca na tydzień do Skorzęcina w
Wielkopolsce, podobno za***iste warunki, dwa jeziora, boisko do piłki, korty tenisowe itd. Jak przyjadę to opowiem czy warto się tam wybrać
Zmieniony przez - wikt w dniu 2007-06-12 16:35:24
No i byłem i przekonałem się że warto tam pojechać, piękny ośrodek, plaża, wypożyczalnia rowerów wodnych, wieczorami dyskoteki. Kto z okolic Gniezna to powinien wiedzieć co tam jeszcze ciekawego jest. Ogólnie polecam to miejsce.
Zmieniony przez - wikt w dniu 2007-07-03 17:15:04
W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
Szacuny
7
Napisanych postów
424
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
37889
Ja w końcu mam wakacje...Wyjeżdżam do miejscowości Grzybowo(k Kołobrzegu), właściwie to jadę w ciemno, znalazłem informacje w necie, załatwiłem kwaterę i zabieram rodzinę i jadę.... po powrocie napiszę jak było.
A co do innych miejsc to polecam Skorzęcin, byłem kilka lat temu i jeżeli nic się nie zmieniło to na peweno będą udane wakacje
Szacuny
24
Napisanych postów
720
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34079
Grzybowo fajna miejscowość byłem tam dawno temu i z tego co pamiętam była wtedy ch... kamienista plaża :/ ale ogólnie ok
"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal
Szacuny
10
Napisanych postów
1078
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14535
JKG_NH w Grzybowie w miare fajnie.
Ja wakacje mam już od 25 maja. Zostaje w domu i kontynuuje treningi może jedynie pojade na WOODSTOCK. Wybiera sie ktoś tam? No i moze jeszcze jakiś wyjazd nad morze o którym się dowiem dzień wcześniej.