Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Gainer czy jakis stack? Help...

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2305

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 677 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22984
Witam! Zaczne moze o mnie no wiec mam 185cm wzrostu i waze jakies 73kg [jestem chudy, zero tluszczu i troche miesni :P] cwicze juz jakies 1,5 roku ale z przerwa... Cel to masa ale sila tez mile widziana :) Bralem juz 3 razy kreatynke mono... Niestety nie mam jak utrzymac tej diety co jest najwazniejsze ale staram sie jak moge... No i problem polega na tym, ze mam jakies 150zl i nie wiem kompletnie co kupic... Chce kupic arginine czyli zostaloby wtedy tylko 125zl ale w xpandzie jest arginina wiec wtedy nie musialbym kupowac oddzielnie... Wiec pytanie brzmi: Kupic lepiej tak z 4kg-5kg gainera zeby na miecha starczylo? Magnum 8000 albo gainbolica 6000 i do tego arginine? A moze nitrobolon II? Albo cell pump? A moze Xpand? Prosze Was o pomoc POZDRAWIAM!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 677 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22984
No i? Nie byl to najlepszy wybor ale NIE ZALUJE, lepiej miec wiecej sily i troszk wiecej masy niz nic... Bo na gainera musialbym wydac 100zl, ktorych nie mialem a na kreatyne 31zl :P Wolalem wziac kreatyne niz nie brac niczego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 227
Dieta to podstawa, więc jeśli nie masz jak jej utrzymać to braki uzupełniaj gainerem, żeby byłą ona jak najlepsza. Do tego właśnie gainer służy.
Moim zdaniem dopiero jak masz dietę jest sens atakować kreatyny, stacki itp. Przyczyna jest prosta: rośniesz od jedzenia, a inne wspomagacze mogą co najwyżej przyspieszyć ten proces. Wiec jak nie jesz, nie masz co przyspieszać. Proste.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2558 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 14622
Kolego Ty nawet nie wiesz o czym Ty mówisz...

Porównywać gainera do kreatyny??...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Danielos40 SKLEP.SFD.PL
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4479 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 54267
Kup sobie lepiej tego gainera i uzupełniaj braki w diecie, ćwicz mocno a na kreatyne z taką wiedzą jeszcze poczekaj.

Sklep.Sfd.Pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 377 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8755
kup se bulka
ale to musisz troche dolozyc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Boze wiem, ze to zupelnie inna sprawa ale nie wiem czy bede mial lepsze efekty po gainerze czy po CP albo XP albo nitro...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91876
gainer jeśli piszesz że ciężko z żarciem, skoro typowy etko to mogą być nawet te, które wymieniłeś.

opisz swoje odżywianie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 227
NO to przecież napisałem że bez diety stacki Ci nic nie dadzą, a gainer przyczyni się do poprawy diety, wiec chyba lepiej gainer nie ?!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tez nie koniecznie bo bralem kreatyne to mnie za***iscie kopala mimo, ze diety nie bylo...
Moje odzywanie to nawet nie wiem jak opisac... Staram sie jesc te 80g bialka codziennie a nawet to nie zawsze wyjdzie... Ale jem duzo weglowodanow tzn. codziennie 300g ryzu podzielone na 3 porcje i inne...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 207 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8023
Kup sobie Serious Mass 5,5kg.W sklepie sfd jest dosyć tani.
Idealny dla ektomorfików
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91876
poczytaj sobie jakie powinny być proporcje przy budowaniu masy.pzdr.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

czym sie roznia te x pandy

Następny temat

animal cuts - która tabletka odpowiada za apetyt

Spalanie
Polecane artykuły