I jeszcze jedno, czy to jest możliwe jak mi kolega z klasy mówił, że ma 33 w łapie a jak porobi pąpki to ma 36???? Bo w to już mi się kompletnie niechce wierzyć :/
I jeszcze jedno, czy to jest możliwe jak mi kolega z klasy mówił, że ma 33 w łapie a jak porobi pąpki to ma 36???? Bo w to już mi się kompletnie niechce wierzyć :/
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
no niby cwicze od dwoch lat ale tak amatorsko cwiczylem, znaczy chodzi o to ze pocwiczylem chwile i przerwa i tak w kolko, jakby to zlozyc do kupy to wyjdzie gdzies z 8 miesiecy treningow, ale od jakis 2 miesiecy wzialem sie ostro za cwiczenia i zamierzam cwiczyc bez przerwy do wakacji <wiadome dlaczego;)> i podniesc 120kg i miec 36 w lapie:) to moj cel
a co do sily, powiem tak, zaczelem cwiczyc i poszlo mi szybko, 60,65,70,75,80, szlo tak ze nie wiedzialem co sie dzieje:) potem stanelem na 88kg to byl moj rekord i za cholere nie moglem podniesc chodzby 89 przez okolo 2 miesiecy:) potem zrobilem sobie 2 tygodnie przerby, bo mialem noge w gipsie i nie moglem chodzic i po powrocie na silownie nagle 90kg bylo lekkie:) w ten sam dzien wzialem 95 a za chwile 102kg i dopiero wtedy przekonalem sie jak wazna jest faza regeneracji miesni i ze w kulturystyce "wiecej nie znaczy lepiej" nastepnie po miesiacu czasu podskoczylem do 113
tojuri tez mialem jednego w klasie co mowil ze podniosl 75kg 3 x:) niechcialo mi sie w to wierzyc bo mowil ze nie cwiczy, nawet chcial sie zalozyc:) jak otworzyli silownie w szkole to 50kg go zabilo [=,
"dla nastolatkow w wieq 16-19 lat, nie zalamujcie sie ze podnosicie 80kg a inni wiecej, uwierzcie mi ze wziasc ludzi z calej waszej szkoly u mnie jest to LO i 50% z nich nie podniesie 50kg, uwierzcie mi :)
Kurczak Ryz Kreatyna zrobia z Ciebie Sku*wysyna

Dziś staraj się być lepszy
niż byłeś wczoraj !!

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
We fight 'til no one can fight us
We live and no one can stop us
-|||||-----------------|||||-
Odnośnie pompek absolutnie niemożliwe, żeby łapa po pompkach poszła o 3 cm przy obwodzie normalnym 33cm, pompki wchodzą najbardziej jeśli chodzi o ręce na tricepsy, w związku z czym tym bardziej to jest absurdem.
Twoje 75 kg po roku ćwiczeń to jest to spoko wynik i kontynuuj dalej, a obserwuj jakie kolega odnotuje spadki po skończeniu cyklu SAA.
pzdr
Zmieniony przez - pakovny w dniu 2006-03-03 19:27:05
"Systematyczność - fundamentem efektów"
"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni, doda sił jak dobre słowo od wyroczni"

"Systematyczność - fundamentem efektów"
"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni, doda sił jak dobre słowo od wyroczni"
Kurczak Ryz Kreatyna zrobia z Ciebie Sku*wysyna

Pamietaj przykład jest nalepszym kazaniem