Cwicze juz od okolo 9 miechów nie powiem na poczatku ok ale teraz porażka !!!!! Klata nie chce rosnac nie wiem czy za duzo cwiczen na nia robie tzn. płasko4s skos4s rozpietki4s wycisk hantlami4s!!! Ułożylem sobie diete jesc co 3 godziny duzo białka mało tłuszczu i co nic !!!! A brzych rosnie!!!!!! Prosze o porade!!! JAkby ktos mi wkleic mi tu dobr pla bede wdzieczny i kilka słów odnosnie diety !! prosze pomocy mam 18 lat 180cm 78kg z czego 5 to chyba brzuch ;(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
samymi brzuszkami cudów nie zdziałasz... polecam jakiś planik gotowy lub sam pomyśl nad jakimś
pozdro
pozdro
...
Napisał(a)
starcza 3 serie.
klate rob 3 razy w tyg.
pompki w domu.
dodaj cwiczenie z hantlami na skosnej laweczce od brzuszkow lezac w dol.
zwieksz ciezar.
jedz dalej weglowodany;bialko
badz cierpliwy.
pozdrawiam.
klate rob 3 razy w tyg.
pompki w domu.
dodaj cwiczenie z hantlami na skosnej laweczce od brzuszkow lezac w dol.
zwieksz ciezar.
jedz dalej weglowodany;bialko
badz cierpliwy.
pozdrawiam.
wild punch
...
Napisał(a)
Ja bym na Twoim miejscu przestał miesiąc ćwiczyć(wkońcu są wakacje:P) a później zmienił całkowicie plan, to powinno zadziałać:)
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
...
Napisał(a)
wakacje sa dla leni ;) nie sluchaj sie i cisnij bos mloda krew ;)
wild punch
...
Napisał(a)
wlasnie zacząłem układac sobie plan i mam pytanie po ile robic seri i ile powtórzen czy zmniejszac czy tym tyle samo ma byc 12<10<8 czy 8<8<8???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!