...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ryż wymieniaj z innymi źródłami węglowodanów (ziemniaki, kasze, innego rodzaju ryże - basmatii, paraboliczny) Orzechy dodałabym do ostatniego posiłku, od 6.30 do 9.30 powinienes wytrzymac bez podjadania. Jest lepiej.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Tak teraz sobie przygotowałem pierś z kurczaka i odmierzyłem 80g to wygląda na strasznie mało, nie wiem czy mam zepsutą wagę czy co
...
Napisał(a)
Waż wszystko przed obróbką termiczną Mięso niestety się "kurczy" pod wpływem temperatury, co za tym idzie jego gramatura jest mniejsza (nie mylić z mniejszą ilością białka)
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Zmienia się tylko ilość wody. Możesz popić i wyjdzie na to samo
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
To dawaj po więcej
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Ciężko ze zdjęcia stwierdzić ilość. Nie ma odniesienia.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Żeś mi się w słowo wbił
No białko musisz tak rozbić, by starczyło, wybieraj takie produkty (z białka roślinnego, by było ich mniej - mówię o węglowodanach - czyli więcej owoców, kasze mają chyba od ryżu mniej białka) zwracaj na to uwage.
Masz na tyle mało masy ciała, że tego białka jest "mało" tutaj trzeba pokombinować trochę, ograniczyć nabiał, a dać więcej mięsa.
No białko musisz tak rozbić, by starczyło, wybieraj takie produkty (z białka roślinnego, by było ich mniej - mówię o węglowodanach - czyli więcej owoców, kasze mają chyba od ryżu mniej białka) zwracaj na to uwage.
Masz na tyle mało masy ciała, że tego białka jest "mało" tutaj trzeba pokombinować trochę, ograniczyć nabiał, a dać więcej mięsa.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły