Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Armagedon ogromne ramiona!!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 58776

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 86 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4533
Czy ćwiczenia z tabeli 1 i tabeli 2 ćwicze na jednym treningu? czy są one rozłożone na np tabela1-wtorek ,tabela2-czwartek?
Czy będzie optymalne gdy bede cwiczył tylko raz w tyg Armagedon przy planie 3 dniowym z ułożonym wyżej treningiem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 254 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2368
z jakim starzem morzna jusz zastosowac ten trening czy 15 tygodni wystarczy??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
...15 miesięcy i to jeszcze pomnożyc przez 2 lub 3 -można juz zaczynac w uzasadnionych przypadkach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1289
w tabeli pierwszej ćwiczyć tym samym ciężarem czy co serie dokładać bo nie zrozumiałem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
gdy zmniejsza sie ilośc serii to oznacza to progresję- czyli dokładanie ciężaru, jesli nie to cięzar stały- te pierwsze serie sa seriami rozgrzewkowymi i dlatego tak wlaśnie jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 489 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23594
Panowie niewiem czy dobrze rozumiem

Robie tric(prostowanie) przerwa bic (uginanie) przerwa tric itd ?

Kolejność czyli:
prostowanie, uginanie po 3 serie
potem
wyciskanie, uginanie w podporze po 3 serie itd ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 489 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23594
Pomoże mi ktoś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
czy bedziesz robil w superseriach czy jedno po drugim- mysle, ze obydwie wersje sa do przyjęcia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 562 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2381
jak wyglada- Mięśnie ramienne Uginanie ramion nachwytem

oraz

na triceps wyciskanie na wyciagu do dolu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 690
Piszecie o robieniu bicepsu i tricepsu w superseriach. Ja zapis treningu interpretuje że po wykonaniu trzech serii ćwiczenia na biceps robimy trzy serie ćwiczenia na triceps, po czym ponownie na biceps kolejne ćwiczenie itd. Czy się mylę?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

oceńcie mój plan treningowy (na mase)

Następny temat

Metoda 5-10-20

Spalanie
Polecane artykuły