Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ACT/FBW w domu

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 5096

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 263
Witam,
Mam zamiar cwiczyc w domu. Ale do dyspozycji mam tylko "treningówkę" przed domem. Tj, drążek i poręcze na pompki. Dam radę, ułożyc ACT/FBW?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 251 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5240
Nic o sobie nie napisałeś.

Zobacz sobie ten trening.
https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących_-_foty_str._12-t359947.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Mam 17 lat, pare miesięcy cwiczylem fbw, później splitem. Nie mam czasu na siłownię, więc chciałem cwiczyc w domu. Tą "treningówkę" zrobiłem sam. Jak dobrac cwiczenia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 251 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5240
Poczytaj podwieszone tematy, postaraj się ułożyć jakiś plan, wklej go i ktoś go pewnie sprawdzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2032 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15756
dobrze byłoby zaopatrzyć się w baniaki z wodą, linę do podciągania(coś jak odwrotne pompki) i wtedy byłoby lepiej. Na samej jak to nazywasz treningówce ciężko będzie wymyślić coś na biceps. Poza tym baniaki przydałyby się jako obciążenie w przysiadasz. Także pomyśl o tym, spróbuj coś ułożyć i pisz a poprawimy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 395 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2210
Własciwie to przy FBW pompki i podciaganie "zalatwiają" wszystkie partie poza udami i prostownikami pleców, ale do tego wystarczy jakiekolwiek obciazenie, duzy kamien, plyta chodnikowa, cokolwiek.

Quidquid Latine dictum sit, altum videtur

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie zależy mi na "wystrzeleniu" z klatą i bickiem. Chce poprostu odczuwac efekty. A podciąganie w wąskim uchwycie nie idzie na biceps? Spróbuje coś ułożyc i wrzuce
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
"To" udało mi się ułożyc, z innymi cwiczeniami i doborem ilosci powtorzen i serii potrzebuje Waszej pomocy:

PONIEDZIAŁEK , ŚRODA , PIĄTEK

Plecy:
Podciąganie na drążku szeroko nachwytem

Klatka:
Pompki na poręczach

Barki:
?

Biceps:
Podciąganie na drążku bardzo wąsko podchwytem

Triceps:
Pompki w podporze tyłem

Brzuch:
?

Zmieniony przez - jwpamaru w dniu 2009-08-06 00:41:23

Zmieniony przez - jwpamaru w dniu 2009-08-06 00:41:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 395 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2210
Barki - pmpki w staniu na rękach
Brzuch - unoszenie nóg w zwisie

Quidquid Latine dictum sit, altum videtur

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 291 Napisanych postów 17217 Wiek 45 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 86319
Może lepiej:

Wykroki
Wskakiwanie na podwyższenie
Podciąganie na drażku podchwytem na szer barków
Pompki na poręczach
Unoszenie ramion na boki z obciążeniem (np. dwie kostki brukowe)
Brzuch
Łydka

Na początek wystarczy i zapewni pracę wszystkich grup mięśniowych.

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
narazie nogi musze odstawic, mam małą kontuzje. heh zalezy mi na treningu górnych partii mieśni
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening FBW do oceny...

Następny temat

Trening w ogrzanym pomieszczeniu ?

Spalanie
Polecane artykuły