Postanowiłem założyć dziennik treningowy żeby lepiej kontrolować swój progres, a przy okazji wysłuchać cennych uwag forumowiczów i wymieniać się doświadczeniami

Kilka słów o mnie:
Trenuję nieprzerwanie od początku studiów czyli 5ty rok. Wcześniej również ćwiczyłem, ale bez większych efektów i systematyczności

Jestem na ostatniej prostej mojej edukacji, dodatkowo pracuję, więc aktualne treningi oceniam na jakieś 70% możliwości. Jak tylko dostanę dyplom to zamierzam nie wychodzić z siłki

Wzrost: 180cm wypisane na dowodzie, ale jak wiadomo człowiek się kurczy z wiekiem, więc realnie obstawiam 178

Waga: aktualnie 79kg
Stosowałem na sobie większość systemów żywieniowych. W tym dzienniku też pewnie kilka z nich się przewinie :)
Cel: redukcja
Właściwie to redukuję już 1,5 miesiąca, ale ostatnio odczuwam zastój spowodowany stresem i przemęczeniem... Mam nadzieję, że wszystko zmieni się po sesji...
Aktualna metoda żywienia: dzisiaj (18.06.2016r) zaczynam Carb Nite :) I w sumie zmiana odżywania przyczyniła się do założenia DT

MAKROSY:
Białko: 170
Tłuszcze: 180-200
Węgle: 30
Kalorie około 2400-2500
Suplementacja:
10g bcaa około treningowo
Crea shot 2.0 przed treningiem
5g TCM po treningu
Witaminy + kwasy omega do śniadania
Minerały + ZMA przed snem
Trening
Push
Pull
Legs
Będę się starał systematycznie wrzucać treningi i dietę ! Tymczasem zdjęcie śniadania (co prawda zdjęcie stare, ale dokładnie to samo zjadłem rano)

Dziennik treningowy SFD:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Carb_Nite,_CBL,_IF_by_kowallosu_-t1120275.html