Wiatm chciałem się dowiedzieć jak ćwiczyć mięsnie klatki piersiowej aby była ona jak by to nazwać "wystająca" jakie ćwiczenia trzeba wykonywać i po ile seri aby klatka była "wypókła" Być moze był juz taki temat na forum jeżeli tak to przepraszam i prosze o linki pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po 1 genetyka, po 2 ćwicz, po 3 ćiwcz a po 4 ...zajzyj do atlasu i do wyszukiwarki
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
wlasnie skorzystaj z wyszukiwaki najpierw pozniej mozesz szczeglowe pytania zadawac najlepiej podczepiajac sie pod posty o klacie lub np na poscie "masz pojedyncze pytanie"
...
Napisał(a)
podstawowe z dodatkiem izolowanych
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
wyciskanie płaska
wyciskanie skos
+ jedno z tych
rozpietki, przenoszenie, porecze, wyciskanie glowa w dol
wyciskanie skos
+ jedno z tych
rozpietki, przenoszenie, porecze, wyciskanie glowa w dol
...
Napisał(a)
przenoszenie ładnie uwypukla
ale uważaj z cięzarami...

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
dzieki a moze prosił bym więcej informacji co do przenoszednia ile tak seri jakie ciezary ?? pozdro
...
Napisał(a)
Heh, wydaje mi się, że to akurat powinieneś sam ustalić, zwłaszcza odnośnie ciężarów. :)
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!