W takim razie i ja mam pytanie mieszkam w budynku (nowe budownictwo) i jak to bywa mam takie hu*owe futryny metalowe...czy zwykly drazek rozporowy czy moze drazek na 2 male wkrety? bylby lepszy? pzdr, oczywiscie do cw. brzuch, zeby nie byl offtop :P
...
Napisał(a)
wspolczesnie sprzedawane drazki rozporowe maja takie male kolki 9srednica ok 4-5 mm . Wkladasz je w srodek "gumy", i jednoczesnie w wywiercona w futrynie dziurke. Po wytworzeniu rozporu mozesz na tym konia powiesic. 

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Niby tak ale jak to bywa w nowym budownictwie pomiedzy futryna a sciana mam wolna przestrzen... :S
...
Napisał(a)
Mam pytanko, możei dla Was głupie ale ja się nad tym zastanawiałem....
Obciążenie w "brzuszkach" (oczywuście w pełnyum zakresie ruchu)... czy trzymanie obciążenia z przodu (na klatce) znacznie zmniejsza efektywność tego ćwiczenia?
Po prostu niewygodnie mi się trzyma obciążenie za głową....
Obciążenie w "brzuszkach" (oczywuście w pełnyum zakresie ruchu)... czy trzymanie obciążenia z przodu (na klatce) znacznie zmniejsza efektywność tego ćwiczenia?
Po prostu niewygodnie mi się trzyma obciążenie za głową....
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
Na klatce masz lepsza dzwignie wiec i ciezaru musisz o wiele wiecej zalozyc... lepsza dzwignia oznacza tez ze nawet po dolozeniu cwiczenie jest bezpieczniejsze i efektywniejsze.
Problem tylko z wykonaniem. Proponuje polozyc sie pod sztanga a nogi pod czyms stabilnym umiesncic. Kombinuj wiec.
Problem tylko z wykonaniem. Proponuje polozyc sie pod sztanga a nogi pod czyms stabilnym umiesncic. Kombinuj wiec.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Hmmmm przyznam się, że nie czytałem całości tematu.... może dlatego nie wiem czegoś na interesujący mnie aspekt treningu brzucha:
Przykład:
Ćwiczę brzuch raz w tygodniu, unoszenie nóg w zwisie i brziszki z obciążeniem, w sumie 8 serii wszystkiego.
Czytam o treningu 3 razy w tygodniu i pomyślałem, że zostawię ciężki trening w środę, ale dołożę dwa lekkie w poniedziałek i piątek.
Wyglądałoby to tak:
PN
Skrętoskłony Max x 3
Skłony w leżeniu płasko Max x 3
ŚR
Unoszenie nóg w zwisie na drążku Max x 5
Skłony w leżeniu płasko z obciążeniem Max x 5
PT
Skrętoskłony Max x 3
Co wy na to?
Tylko nie wiem czy w PN i PT wykonywać zaraz po treningu, z samego rana czy zaraz przed ostatnim posiłkiem, bo w piątek ćwiczę plecy, a słyszałem że nie powinno się ćwiczyć brzucha w tenm sam dzień co plecy.
Jak z tym jest ?
Przykład:
Ćwiczę brzuch raz w tygodniu, unoszenie nóg w zwisie i brziszki z obciążeniem, w sumie 8 serii wszystkiego.
Czytam o treningu 3 razy w tygodniu i pomyślałem, że zostawię ciężki trening w środę, ale dołożę dwa lekkie w poniedziałek i piątek.
Wyglądałoby to tak:
PN
Skrętoskłony Max x 3
ŚR
Unoszenie nóg w zwisie na drążku Max x 5
Skłony w leżeniu płasko z obciążeniem Max x 5
PT
Skrętoskłony Max x 3
Co wy na to?
Tylko nie wiem czy w PN i PT wykonywać zaraz po treningu, z samego rana czy zaraz przed ostatnim posiłkiem, bo w piątek ćwiczę plecy, a słyszałem że nie powinno się ćwiczyć brzucha w tenm sam dzień co plecy.
Jak z tym jest ?
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
No ja wiem, że moje pytanie prawdopodobnie jest beznadziejne, ale chciałbym chociaż żeby ktoś to potwierdził... :D
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
1: przeczytaj calosc.
2: co wlasciwie zamierzasz osianac takim smiesznym treningiem? Bijesz rekordy wytrzymalosci? Pod tym katem tez inaczej sie cwiczy...
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2007-02-26 12:56:49
2: co wlasciwie zamierzasz osianac takim smiesznym treningiem? Bijesz rekordy wytrzymalosci? Pod tym katem tez inaczej sie cwiczy...
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2007-02-26 12:56:49
...
Napisał(a)
Do WODYNA czy mógłbyś napisac mi trenig na brzuch??
Pal gumę nie duszę xD :)
...
Napisał(a)
WODYN
Huh... no dobra... w sumie nie ma tego dużo, tylko że wtedy, przyznam, nie chciao mi się... ale ok, jak poczytać to poczytać :D
Huh... no dobra... w sumie nie ma tego dużo, tylko że wtedy, przyznam, nie chciao mi się... ale ok, jak poczytać to poczytać :D
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
### FAQ : UGINANIE STOJAC / "NA BICEPS" ###
Następny temat