Szacuny
0
Napisanych postów
77
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4502
A jak sie ma twarog do kurczaka...?
Gdzies czytalem ze twarog mozna uznac jako pelnowartosciowe zrodlo bialka - nie podoba mi sie specjalnie ta teoria ... a jak to sie ma w praktyce ?
Zdr.
Szacuny
0
Napisanych postów
77
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4502
Ok - czytam tu dosyc duzo ... w odzywianiu dosyc czesto siedze ... marek jest specjalista co do dietetyki wiec do niego glownie kieruja to pytanie i nie oczekuje odpowiedzi w stylu "idz na ryby & idz poczytaj" bo nie zadaje pytan bez sensu ...
Zdr.
P.S. Mile widziana konkret odpowiedz
Szacuny
207
Napisanych postów
3300
Wiek
58 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28036
wywiad w nast tydz. srednio jeden na 4 do 6 tyg.
co do relacji jakosci bialka pochodzazego z miesa do bialek typu kazeiny - twoje miesnie to mieso czy ser ?
rozumiesz juz ?
z jaja powstaje zycie, z miesa - mieso, bialka serwatkowe - ok.
kazeina jest potrzebna cielakom by im lepiej rosly rogi i kopytka.
my nie mamy kopytek ni rogow wiec dla nas miecho i jaja.
pozdr
mc