[...] bo poza tym jogurtem z nabialu nic nie zjadam wiec calkowicie go nie wyeliminuje.Zauwazyłem ze jak nie jem nabialu kilka dni to moje zeby sa jakby bardziej czule na cieplo zimno i krew leci pojawia sie podczas szczotkowania.Nie wiem nabial ma na to jakis wplyw :-) Btw mam kabel fotki,2 filmiki ale nie moge ich sciagnac na kompa bo nie czyta mi [...]
Nic nie robiłem. Sportowo. Dekadencja mnie dopadła. Pół dnia spałem. Drugie pół pracowałem, a potem zorientowałem się, że jest za mokro i za zimno na bieganie. Jedzenie... Coś tam jadłem. Żeberka, karkówkę i jajka. Wszystko z masłem. Nie wiem dokładnie ile. Idę spać. Do jutra.
%-) U mnie identyczne ciasto dzisiaj przywiozła babcia - sernik na zimno z migdałami w środku, na herbatnikach z galaretką wiśniową na górze i zatopionymi w niej truskawkami :-)) Tym samym weszło dzisiaj wcześniejsze ładowanie ww (miało być tradycyjnie w środę, po tygodniu odstępu, ale... DZIEŃ DZIECKA :-P). A przed chwilą na koniec szaleństwa [...]
jakie pytanie.... myślisz, że masę się robi zimą bo jest zimno?:P xD dołączam się od odpowiedzi.. kreatyne możesz stosować całorocznie, około treningowo, pozdro!
[...] do góry brzuchem... Do 15 na uczelni, później szybko pomóc chłopakowi ładować busa kartonami z porcelaną itp. (gdzieś do godziny 18) i naszło mnie na maliny (do serniczka na zimno) to jeździłam na rowerze po Lidlach i Biedronkach w poszukiwaniu :-D W domu byłam dopiero ok. 19 i dlatego tak wyszło jak wyszło z tymi posiłkami... No i zaczęłam robi [...]
Dzieki za odp,jeszcze jedno pytanko,jak wyglada np sytuacja z piers kurczaka,albo ryzem? Mozna to spozywac na zimno? Bo wiadomo,w pracy nie przygotuje/ugotuje tego ?
[...] wahałam się czy to dobre miejsce na tego typu rozważania, ale no cóż, raz kozie śmierć. Spałam dzisiaj od 24 do 11 + poobiednia drzemka, do tego ciągle jest mi niemożliwie zimno. Zastanawiałam się, jakim cudem kiedyś chudłam na 2000kcal, a teraz null. Co poszło nie tak, tak nagle? Badania na tarczycę zrobię, to jest priorytet, ale jak to moja [...]
[...] duży zapierdziel. http://www.iv.pl/images/39337949259112071650.gif Dzisiaj dostałem od przyjaciela pojemnik truskawek, a że pamiętałem przepis z naszego forum na sernik na zimno nie czekałem długo :D Składniki: http://iv.pl/images/18392458446120858746.jpg Produkt finalny: http://iv.pl/images/78272019476269665157.jpg Wyszło nawet w porządku [...]
[...] (ma być dokładnie wykonane zejście , żeby oceniający nie zastanawiał się) Dokładne pokazanie obciążenia po skończonym boju. Można nagrać 3 filmy. ???---Rękawy do góry ( jesienią może być zimno) - niektórzy mają poręcze na dworze?--- Nigdy Pompek na poręczach w konkursach internetowych nie nagrywa się przodem lub tyłem!! - zawsze bokiem...
[...] siedze w domu i zapewniam mu rozrywke;-) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/5477ed10e77a4de28a9a21574c9e1696.png -pieczony placek wheyowo-owsiany z rabarbarem -szaszlyki z kurczaka grillowane, ratatuj na zimno -strogonoff,kapusta duszona -chleb,sledz,ogorek suple : BCAA, enzymy trawienne /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/517b5c3d7e944c34a638f2b8feb09507.png
Biłem ghrp i bilem zawsze prosto z lodówki. Nie wiem jak naukowo, ale jak bym jednak nie trzymał kilku godzin poza lodówką. Peptydy są chyba "delikatniejsze". Może pomyśl o termosie: włóż do środka kilka kostek lodu, strzałki z ghrp i po kilku godzinach dalej powinny być w chłodzie. W końcu termos utrzymuje nie tylko ciepło, ale i zimno;-)
masuj kiedy chcesz. Poza tym więcej kalorii spalasz w zimę, jest zimno i organizm traci energię na ogrzanie ciała. Polecam pouczyć się fizyki. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2014-06-06 12:54:02
[...] chyba olej rzepakowy, ponieważ jest odporny na wysokie temperatury oraz posiada dużo zdrowych kwasów tłuszczowych. Ale musi to być rafinowana wersja, ponieważ tłoczony na zimno posiada małą odporność na temperaturę. Ogólnie najzdrowsze są chyba te tłoczone na zimno, ale one nie nadają się do smażenia ze względu niski punkt dymienia . A co to [...]
Rafinacja to proces oczyszczania,tak więc nie ma nic wspólnego z granicą dymienia.Olej rzepakowy poddany rafinacji,czy nie nadaje się do smażenia,ponieważ ten rafinowany przeważnie też jest tłoczony na zimno.Pozdrawiam.