kurva dopiero drugi posilek wlecial. musze zmiescic jeszcze ze 3 dzis, zeby jakos gralo. Na pierwszy poszla zapiekanka (bułka, masło, ser zolty, chwalisz się? %-) nie ma czym bo tylko 2 posilki\-), ale te 2 posiliki maja wiecej kcal i bialka niz moja tygodniowa dieta gdy mieszkalem w gdansku %-)
WIEK: 26 CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): miesiąc trwa redukcja, zakończenie do czasu aż się pozbędę sadła SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): fotki niżej POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: nie wiem jak to cyferkami określić. Chcę zrzucić dolną część brzucha (patrz zdjęcia) ZARYS DIETY I TRENINGU(obowiązkowo!!): [...]
Hej Saida, fajnie że wpadłaś :-P Owoce chętnie dorzucę i faktycznie muszę chyba trochę mięsa zamienić na ryby, bo wołowina mi już bokiem wychodzi. Dzięki za radę :) A czy dla uzupełnienia witamin mogę łykać Capivit A+E? (ponoć kapsułka młodości :D ). No a z tym pomiarem to jakbym w takim tempie chudła, to za pół roku bym znikła. %-)
Płeć : mężczyzna Wiek : 22 Waga : około 86 Wzrost : 173 Obwód klatki : Obwód ramienia : 45 Obwód talii : Obwód uda : 64 Obwód łydki : Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : około 15 Aktywność w ciągu dnia : brak*********y sport lub inne formy aktywności : Odżywianie : Cel : wycinka 4 tygodnie pożniej zobaczymy jak działać po efektach albo [...]
Płeć : mężczyzna Wiek : 22 Waga : około 86 Wzrost : 173 Obwód klatki : Obwód ramienia : 45 Obwód talii : Obwód uda : 64 Obwód łydki : Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : około 15 Aktywność w ciągu dnia : brak*********y sport lub inne formy aktywności : Odżywianie : Cel : wycinka 6 tygodni pożniej zobaczymy jak działać po efektach albo dieta na [...]
Planuję rozpocząc redukcje na CKD B: 2g/kg (jaja,kurczak, swojska kiełbasa, wołowina, ryby) Węgle: Treningowe około 110g węgli w tym okolo 15(?) z warzyw reszta owoce (20g przed treningiem, 80g po treningu prostych węgli) Tluszcze( nasycone z mięsa reszta oliwa z oliwek) ponad 2g/kg tak żeby dobićdo 2700 kcal. W CKD max węgli do 30 g , wiec jak [...]
Planuję rozpocząc redukcje na CKD B: 2g/kg (jaja,kurczak, swojska kiełbasa, wołowina, ryby) Węgle: Treningowe około 110g węgli w tym okolo 15(?) z warzyw reszta owoce (20g przed treningiem, 80g po treningu prostych węgli) Tluszcze( nasycone z mięsa reszta oliwa z oliwek) ponad 2g/kg tak żeby dobićdo 2700 kcal. W CKD max węgli do 30 g , wiec jak [...]
pamiętaj, że drób i wołowina to nie jedyne źródło pełnowartościowego białka zwierzęcego, pamiętaj o jakże ważnych, a czasem chyba już zapomnianych RYBACH !!!
grekar - wolowina, losos. No i dodatki, w zaleznosci od kulki: sos, kapary, jalapeno, rukola, feta, mozza, boczek, salami, cebula, czosnek, szpinak, przyprawy, zioła ect :D Pilnuje :) Zmieniony przez - Experience w dniu 2014-02-14 15:44:10 Zmieniony przez - Experience w dniu 2014-02-14 15:44:02
Jeśli chodzi o białko, a że jesteśmy w dziale Scitec to myślę, że dobrym wyborem będzie właśnie takie. Staraj sie wiekszość dostarczać z pokarmu, np. kurczak, jaja, twarogi, wołowina itp, a białko używać wtedy kiedy nie możesz aż tyle zjeść. Generalnie staraj się jak najmniej prochu używać.
Dzisiaj DBT. Mam tyle jedzenia do przejedzenia a mi się nie chce jeść, muszę wciskać na siłę. Jak bym był na IF i miał to zjeść w ciągu 8 godzin to by była masakra. Inaczej sprawa wyglądałaby na tłuszczowce tam objętościowo nie trzeba by tyle pchać. Dieta 08:00 - śniadanie Płatki owsiane (55 g) Odżywka proteinowa (30 g) Nektarynka (75 g) Banan [...]
Dzisiaj DBT. Mam tyle jedzenia do przejedzenia a mi się nie chce jeść, muszę wciskać na siłę. Jak bym był na IF i miał to zjeść w ciągu 8 godzin to by była masakra. Inaczej sprawa wyglądałaby na tłuszczowce tam objętościowo nie trzeba by tyle pchać. Dieta 08:00 - śniadanie Płatki owsiane (55 g) Odżywka proteinowa (30 g) Nektarynka (75 g) Banan [...]
Był drożdżing, to teraz krótko przedstawie Wam sposoby przedłużania trwałości, przechowywania, zaprawiania oraz pieczenia na podstawie własnego doświadczenia nabytego przez wieloletnią pracę jako kucharzyna. Przejrzałem art kilka razy i mam nadzieję, że się nigdzie nie pierdyknąłem ;-) Przechowywanie surowego mięsa oraz metody przedłużania [...]