[...] ciasto(mąka, cukier, bakalie, kakao), papryka 6.... 7.... 8.... Nareszcie pierwsze ładowanie, oszukany posiłek w formie placka mam już za sobą teraz tylko ryz biały i udziec wołowy do wieczora juto ładuję już ryż brązowy. Jeśli chodzi o sylwetkę to na prawdę żałuję że nie zrobiłem zdjęć przed samym ładowaniem bo na prawdę już fajnie się [...]
[...] tłustą, wiem że nie każdy tłuszcz widać, ale rzynajmniej niewiele jest tego który widać, kurczaków nie jadam źródła białka u mnie to: łopatka, schab, karkówka, szynka wp. udziec wołowy, mintaj, dorsz, makrela, tuńczyk, odżywka, ser biały i jaja. główne źródło tłuszczu to olej rzepakowy e.v. tł. na zimno mielone siemie lniane oliwa z oliwek [...]
Redukcja CKD - dzień 1 tydzień 2/6 Trening kardio - HIIT Czas: 25-8' Interwał: 12x(10-12''/28-30'') Komentarz: Bardzo intensywnie, ostry kop metaboliczny. Przez około 12,13s jestem w stanie powtarzalnie biec z maksymalną szybkością, trucht praktycznie w miejscu. od przyszłego tygodnia wchodzę na 15/45 ------ Dieta: powrót do niskich węgli 1.Jaja, [...]
[...] ciężaru. W przysiadzie było ok, w RDL już poślady i dwugłowe rwały 4-tego powtórzenia już nie dałam rady dokończyć. Micha - omlet z owsianych, whey, masło orzechowe - udziec wołowy, plaster schabu, ser żółty - razowiec ze schabem i serem żółtym - pomidorowa z sercami drobiowymi, razowiec z masłem + wino Zmieniony przez - 4nn w dniu [...]
[...] Krótka rozmowa z nim i dość pobieżne przewertowanie internetów były nawet przekonujące. Jednak niezupełnie, bo pisząc tego posta zajadam makrelę, a w lodówce już czeka udziec wołowy %-). Z tego co pamiętam dietą wegańską nie można było dostarczyć tylko jednego aminokwasu. Z białkiem generalnie problemu nie powinno być, gdyż źródeł białka [...]
No u mnie udziec wołowy kosztuje tyle co piersi z kurczaka czy schab. Gdyby nie to że tak długo się to przygotowuje to bym się przerzucił, a tak to cyc na patelnie - 5min i jest
OK, więc przed chwilą zjadłem drugiego steka z rostbefu. Jest miękki jak ***** nastolatki ! Specjalnie go ugryzłem, jak chciałeś, żebyś mógł ocenić jego miękkość. Mięso generalnie łamie się pod naciskiem zębów.. Rostbef zdecydowanie nadaje ise na steka. Udziec wołowy zdecydowanie NIE. Pojutrze robię z ligawy..
2-3 razy na tydzień tuńczyk ok tylko tak jak piszesz-zamieniaj go z inną rybą ;-) Z mięs masz duży wybór-np.kurczak,indyk,schab wieprzowy,polędwica wieprzowa,udziec wołowy O 14 posiłek może być,tylko szynkę zastąp mięsem lub np.jajkami