[...] kura lniany 6. Twaróg maslo orzechowe Suple: Przed cardio 10tab amin prostych Do śniadania: wit c, nac, d3k2, flex Okolo treningowo: Carbo, kretka, glutamina, bcaa, tauryna, sol Ala i chrom do pos z ww Dzis fajne nabicie po Treningu, waga lekko idzie w górę. Podam ja po pierwszym całym tygodniu. Treningi bardzo objętościowe, szczerze jestem [...]
[...] lepiej. Koniecznie sprobuj Tez jestem buleczkowa :-D moge zyc bez pieczywa jak sie upre, ale buleczki to smak dziecinstwa i bezpieczenstwa :-D moim ulubiencem za dzieciaka byla wersja bulka wroclawska- z przedzialkiem, ew. kajzerka z maslem, plastry bialego sera i sol :-D albo "wiosenne" z salata maslowa, rzodkiewka, jajkiem... bulki to bulki %-)
[...] go o jego odzywianie i wspomaganie ,natretnemu sympatykowi niedowiarkowi. pytal sie co arni bierze oprocz suplementow i sterydow.bo on bierze to samo ale nie ma takich wynikow.wiec jest cos co arnold ukrywa.wiec arnold przyznal sie,ze rzeczywiscie cos pominal-stosuje sol kuchenna w ilosci pol szklanki dziennie i stad takie ogromne miesnie.....
[...] 200 g zmielonej mieszanki orzechów (włoskie, laskowe, migdały, nerkowce) 1 łyżeczka cynamonu 2 łyżeczki proszku do pieczenia pół łyżeczki sody oczyszczonej szczypta soli 3 jaja 100 ml oleju kokosowego słodzidło- ile kto woli 300 g cukinii startej na tarce razem ze skórą Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, sól - [...]
[...] 2 ząbki 500 ml bulionu Pieprz, sól Kilka pomidorów suszonych Oliwa Bazylia Pomidory przepołowic i umieścić w naczyniu do piekarnika. Nasmarować rozgniecionym czosnkiem, sola i pieprzem, skropić oliwa. Piec ok godzinę w 200 stopni. Po ostygnięciu pomidory obrać ze skórki i zblendowac z rosołem i suszonymi pomidorami, doprawić bazylia. [...]
dzięki :-) była dobra muszę przyznać :-D Pizza z patelni: 1 jajo 65 g mąki gryczanej kilka łyżek mleka 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia przyprawy koncentrat pomidorowy mozarella olej kokosowy jajo, mąkę, proszek i ulubione przyprawy- ja dałam mieszankę włoską wymieszać, dodać mleko tak aby rozrzedzić ciasto, ale trochę, ma być gęste ale takie [...]
[...] glutenu: na 3 gofry: 20 g mąki ryżowej 20 g mąki kukurydzianej 20 g skrobii ziemniaczanej 1 jajko 8 g masła 1/3 proszku do pieczenia 100 ml mleka (dałam kokosowe) szczypta soli Mąki wsypać do miski, dodać sól, proszek do pieczenia i wymieszać. Dodać roztopione masło, żółtko oraz mleko. Zmiksować na gładką masę. W międzyczasie rozgrzać [...]
Pieke w 180 stopniach 2,5 godziny. Z tego 2 godziny jest przykryta w naczyniu żaroodpornym, a pół godziny pieczona bez przykrycia i polewana co jakiś czas tym tłuszczem co wyleciał. W środek dałam jabłka i wysmarowałam majerankiem, a z wierzchu majeranek, i trochę sól i pieprz. Kupowałam w Lidlu, ale to była jakaś niby z wolnego chowu i wyszła [...]