[...] Co więcej, podroby można wykorzystać do tworzenia wielu ciekawych potraw, niekoniecznie musimy jeść wątróbkę z cebulą. Z podrobów można zrobić zdrowy, wysokobiałkowy, domowy pasztet, pieczeń, gulasz czy inne smaczne potrawy. Podroby poza tym, że posiadają porównywalne ilości białka do dużo droższych zamienników, posiadają dodatkowo mnóstwo [...]
Dobra. Czas na jedzenie. Padło wiele krytycznych uwag wobec mojego odżywiania. Uważam ze w domu jem dobrze. W późniejszym poście wrzucę moich kilka menu. Moj domowy sposób odżywiania nie jest moim wymysłem, jest stworzony z pomocą dietetyka i z tego co zauważyłem jest dla mnie optymalny. Nie odczuwam braków i czuje się swietnie. Wiec jak cos [...]
na tej siłowni są naprawdę fajni ludzie, pierwszy raz mi się tak trafiło :-) 31.10.2017r. DT Posiłki 1. jajka, cheb razowy, masło 2. pasztet, warzywa 3. baton proteinowy 4. ryż, kurczak, dynia, parmezan, śmietana, olej rzepakowy B=109 T=115 W=142 Kcal=2009 /SFD/2017/11/1/432f9897384149078878d0bf38f72598.jpg Wcześniej przy wznosach ręce ciągnęłam [...]
własnie ten tuńczyk w oleju bedzie plukany wodą bo potem mi sie odbija ten olej, albo zmienie na ten w sosie wlasnym. niestety rano musze troche napchac żołądek bo w pracy nic swojego zjesc nie moge a tam dają mi tylko kielbase pasztet i zupe zazwyczaj. ok zaraz dam zdjęcie
[...] Co więcej, podroby można wykorzystać do tworzenia wielu ciekawych potraw, niekoniecznie musimy jeść wątróbkę z cebulą. Z podrobów można zrobić zdrowy, wysokobiałkowy, domowy pasztet, pieczeń, gulasz czy inne smaczne potrawy. Podroby poza tym, że posiadają porównywalne ilości białka do dużo droższych zamienników, posiadają dodatkowo mnóstwo [...]
[...] ze słodzikiem i wodą, oliwę z oliwek, mięso z kurczaka i podroby typu serca, wątroba (z kury i wieprzowa), ryż, makaron, ziemniaki, warzywa, owoce, no i myślę żeby dodać pasztet i jakieś wędliny typu poledwica sopocka. Wiem, że to lipne jedzenie no ale też coś na szybko by się przydało mieć w menu. Jakieś zastrzeżenia co do wymienionych [...]
[...] Co więcej, podroby można wykorzystać do tworzenia wielu ciekawych potraw, niekoniecznie musimy jeść wątróbkę z cebulą. Z podrobów można zrobić zdrowy, wysokobiałkowy, domowy pasztet, pieczeń, gulasz czy inne smaczne potrawy. Podroby poza tym, że posiadają porównywalne ilości białka do dużo droższych zamienników, posiadają dodatkowo mnóstwo [...]
[...] Co więcej, podroby można wykorzystać do tworzenia wielu ciekawych potraw, niekoniecznie musimy jeść wątróbkę z cebulą. Z podrobów można zrobić zdrowy, wysokobiałkowy, domowy pasztet, pieczeń, gulasz czy inne smaczne potrawy. Podroby poza tym, że posiadają porównywalne ilości białka do dużo droższych zamienników, posiadają dodatkowo mnóstwo [...]
Wygląda trochę jak pasztet i nie umiem robić takich ładnych fotek żarcia jak inni ale jest serio pyszny :) /SFD/2017/12/8/fa6e3210074c4e1f82e8600eae90fa31.jpg
[...] Co więcej, podroby można wykorzystać do tworzenia wielu ciekawych potraw, niekoniecznie musimy jeść wątróbkę z cebulą. Z podrobów można zrobić zdrowy, wysokobiałkowy, domowy pasztet, pieczeń, gulasz czy inne smaczne potrawy. Zapraszam do zapoznania się z moim artykułem na temat najlepszych źródeł białka [...]
Osobiście wolę 4 posiłki, więc na śniadanie dałabym jajka, potem kanapki (wcale pierś nie jest najlepsza -tak samo dobry jest schab/karkówka/łopatka/Pasztet domowej roboty/ryba (wędzona - od czasu do czasu)/ i dwa te "obiady" - ale litości, 100 g mięsa, to jakieś skrawki, daj solidną porcję. I niekoniecznie kury - są inne mięsa
[...] na tłuszczu - około 3 kg. Co do diety wygląda mniej więcej tak z ostatnich 3 dni, ale co do kaloryczności i makroskładników nie jestem w stanie odpowiedzieć. I Kanapka z pasztetem i surówka z pomidora (3kromki,pasztet 40g,pomidor,cebul,olej) II MAKARONOWA SAŁATKA Z KURCZAKIEM (makaron pełno. cebula, pierś z kurcz. Pomidor Pesto papryka [...]
[...] przypadku (bo bywały okresy, że te "ataki" były mniejsze a wtedy nic przy diecie nie grzebałem). Co do diety to jadłem tak: chleb żytni około 200g makrela wędzona ok. 100g pasztet ok 20g polędwica sopocka ok 70g płatki owsiane 100g ryż 200g pierś z kury/wątroba wieprzowa lub z kurczaka 300g słonecznik 30g warzywa mrożonki Także przez te 15 dni [...]
Serio? Parówki i pasztet to chyba jakiś żart. W tym co przedstawiłeś występują głębokie niedobory żywieniowe na poziomie potasu, witaminy C, wapnia, witaminy E, magnezu, omega-3, błonnika etc.. Odżywiając się w ten sposób nie doprowadzisz do redukcji tkanki tłuszczowej. Jedyne co zrobisz to zaburzysz kompozycje sylwetki.
[...] - podroby (żołądki, serca, wątróbka), - ryby (świeżę lub mrożone), - nabiał, - odżywki białkowe. Niestety przetwory mięsne, do których zaliczyć można: kiełbasy, wędliny, pasztet, mielonkę, salceson itp. są mocno przetworzoną żywnością, która jest słaba pod względem odżywczym, zdrowotny i składowym. Bazuje na dodatkach różnego rodzaju [...]
[...] sie za szykowanie kolejnych posilkow. Mialem jeszcze 950gr zmielonego cyca wiec zrobilem sobie takie cos %-) /SFD/2018/3/7/a759e892dc254fb3a75ee52f0500fcd1.jpg Taka pieczen/pasztet czy jak to nazwac. Do mielonego dodalem wczesniej w blenderze zmixowane 2bialka, 100gr passaty pomidorowej przypraw i szczypiorku. Wszystko razem wymieszane wlecialo [...]
Aż czasami ręce opadają... Rano nesquiki, potem pasztet, pomarańcza i jakiś obiad... Skąd masz wiedzieć ile potrzebujesz zjeść a ile jesz? Od tego są kalkulatory, tematy podwieszone, multum informacji. Tylko drogą na skróty jest najłatwiejsza, co? Policz ile musisz jeść Poczytaj o układaniu planu diety Ułóż dietę Daj tu do sprawdzenia i trzymaj [...]