[...] to FST-7 - konkretna masakra dla mięsni. Polecam spróbować każdemu. Po ostatnim 3 dniowym maratonie - klatka / plecy / łydki / triceps w sobotę dopadł mnie kryzysy i objawy jak przy grypie : brak apetytu,zakwasy na całym ciele takie,że wstanie z łóżka, dojście gdziekolwiek to misja poziom HARD, ból głowy. Jednak cały dzień spania, [...]
No co zostaje, robić co się lubi i obserwować organizm - czy nie pojawiają się objawy przetrenowania. A jak się coś zauważy, to nie wypierać, jak wiele dziewczyn tutaj. Nie ma natomiast co się zamartwiać na zapas. Polecam tlustezycie, ona tam na blogu sporo pisze o syndromie atletki i tym jak ćwiczyć, odpoczywać i jeść, żeby nie przefajnić.
[...] ce jest to ze przy moich dolegliwosciach(mam cos w rodzaju brzusznej migreny ktora trwa np tydzien albo dwa-non stop)nie powinnam jesc slodyczy bo moga nasilic moje objawy-wiec mam szanse wyjsc z nalogu :) wreszcie zaczal sie sezon na truskawki i poziomki!! macie jakies fajne przepisy? moze ktos umie zrobic jakis pyszny torcik z [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem „celulitu” (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem „celulitu” (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego [...]