SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

niskie FSH

  • Wyniki 3 tyg. po sermach, za niskie FSH

    Temat
    Doping

    Pytanie od znajomego o zbyt niskie FSH i podniesione LH. Niestety brak badań sprzed cyklu dla porównania. Aktualne badania wykonane 3 tyg. po ostatniej Nolvie: TEST 9,87 /3,0-10,6 LH 2,11 /0,2-1,4 FSH 0,88 /1,7-12,0 PRL 12,9 /1,5-19,0 ASPAT 26 /0-35 ALAT 28 /0-45 w załącznikach badania. Cykl i PCT opisany w ankiecie. Czy FSH wróci do [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1423 Data: 1/12/2017 2:45:33 PM Liczba szacunów: 0
  • Niskie FSH

    Temat
    Doping

    Witam chciałbym sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc podniesienia FSH wyniki FSH -1,4 (1,5-12,4) LH - 3,84 (1,7- 8,6) Estriadol - 32,01 (11,3-43,2) Progesteron -0,32 (0,2-1,4) Prolktyna - 14,22 (4,1-18,4) Testo całk - 6,99 (2,8-8,0) Test wolny 15,33 (4,25 - 30,37) FT4 1,57 [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 7088 Data: 3/29/2018 4:04:02 PM Liczba szacunów: 1
  • Niskie FSH

    Temat
    Doping

    Witam, mam pytanie i prośbę jednocześnie. Planuje sobie zjeść coś z sarmów a w przyszłosci jakis sok. I Zrobiłem sobie badania które zamieszczam niżej Estradiol Wynik w surowicy 31.1 pg/ml 25.8 — 60.7 FSH Wynik w surowicy 1.47 mIU/ml 1.5 — 12.4 LH Wynik w surowicy 4.31 mIU/ml 1.7 — 8.6 Prolaktyna Wynik w surowicy 13.4 ng/ml 4.04 — 15.2 Testosteron [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 237 Data: 12/23/2019 4:31:03 PM Liczba szacunów: 1
  • Niskie FSH, wysoki estradiol a cykl

    Temat
    Doping

    Witajcie. Dziś odebrałem wyniki badań test,estro,prolka,fsh,lh. Chciałem zrobić cykl na enan 250e4d jednak zastanawiają mnie wyniki: FSH 1,10 norma 1,40-18,10 LH 3,25 norma 1,50-9,30 Prolaktyna 10,20 norma 2,10-17,70 Testosteron 755,82 norma 241-827 Estradiol 43,92 norma <39,80 Libido jest bardzo duże, żadnych problemów nie ma. Estro wiedziałem [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 2293 Data: 11/4/2016 5:44:10 PM Liczba szacunów: 0
  • wysoka prolaktyna niskie fsh po odbloku

    Temat
    Doping

    witam zrobilem badania dlugo po odbloku (moje zaniedbanie) i wyszly jak na zdjeciach, plus do tego spadek libido gdzies od miesiaca. Do lekarza dopiero za miesiac. jakies sugestie? /SFD/2018/10/8/e9388044384146209674694df90f25e1.jpg /SFD/2018/10/8/237bbaf6967b4cbfaf4f18a9cf0ef41c.jpg

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 719 Data: 10/8/2018 8:47:32 PM Liczba szacunów: 1
  • Tutanabol - niskie lh, fsh, estro i testosteron poniżej normy.

    Temat
    Doping

    Witam. Jestem pod koniec pierwszego cyklu z turanabolu solo ( i pierwszego w ogóle) 1-5 40mg ed Badania : FSH 1,41 mIU/ml 1,50-12,40 L LH 2,55 mIU/ml 1,70-8,60 N Estradiol <5,00 pg/ml 7,63-42,60 Testosteron 105,00 ng/dl 280,00-800,00 L Badania [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 10661 Data: 6/14/2017 10:01:17 PM Liczba szacunów: 6
  • Niskie lh i fsh po cyklu

    Temat
    Doping

    Witam. Leciał z początku prop 10 strzałów później przejście na enana. Mniej więcej tak to wyglądało 1-3 prop 3-10 enan 10-12- prop W trakcie cyklu szło hcg 500j co 5 dni. Estro kontrolowane ia. Po 3 dniach od propa poszło tylko 5000j hcg 2 dni po hcg clomid. Zjadłem już z 15 tab clomidu lh nawet nie drgnelo. Jak wchodziłem na odblok to [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 1036 Data: 7/23/2019 10:39:42 AM Liczba szacunów: 0
  • Izotek/Roaccutane itp. - długookresowe skutki uboczne

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    [...] ;-) I umnie hormony androgenne wporzadku, lekko podwyższony estro przez wysokiego naturalnie teścia. Jedyne hormony jakie sa tu nie ok to leciutko wybity progesteron niskie fsh 1.51 gdzie dolna granica to 1.41 a gorna ok 17.5 Poza tym ostatnio w badaniach tsh wyszło troche wysoko a mianowicie ok. 3.5 gdzie na moj wiek powinno wynodic [...]

    Odpowiedzi: 147 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2/5/2018 10:13:50 PM Liczba szacunów: 0
  • HTZ moja walka o lepsze zdrowie

    Post
    Doping
    PRO

    Wiec tak odebrałem cześć wyników , reszta będzie dostępna do środy wraz z morfologią , Co do wyników to trochę nie pokoi mnie niskie fsh pomimo 2 mcy pct i brania tamoxifenu /clomidu który wspomaga hpta (fsh/lh ) dziwne ze tak nisko ale przed trt fsh 1,66 lh 4,66 może faktycznie moja taka natura i te żylaki i [...]

    Odpowiedzi: 205 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/2/2018 7:01:22 PM Liczba szacunów: 1
  • Niskie Libido i brak ochoty na seks

    Post
    Doping
    PRO

    zrobił bym jeszcze tarczycę niskie fsh jest troche

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 9423 Data: 12/29/2017 12:40:38 PM Liczba szacunów: 0
  • Problem z libido, przybraniem na masie [ocena wyników - prośba o poradę]

    Post
    Doping

    [...] porobiłem badania udałem się do enokrynologa jednego i drugiego i każdy z nich uważał, że problem jest w głowie gdyż badania są ok i że żadnych środków mi na stosunkowo niskie lh fsh i testosteron nie przepiszą bo mieszczą się w normie. W związku z tym, że testosteron był na niskim poziomie postanowiłem zacząć ćwiczyć na siłowni i tak w 3 [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1343 Data: 4/8/2017 8:16:30 PM Liczba szacunów: 2
  • Następny poszkodowany... Porady od doświadczonych

    Post
    Doping

    Chodziło mi o to że niskie fsh powoduje że jądra nie produkują spermy dlatego są skurczone Fsh nie ponad normę tylko ledwo co się w niej miesci nie możesz tak na to patrzeć przez dziurkę od klucza, ja mam lh i fsh coś na poziomie maks. 3 w tej samej skali (tzn teraz mam < 0.10), więc też nie jakoś znacznie ponad początek skali, a libido miałem [...]

    Odpowiedzi: 81 Ilość wyświetleń: 13185 Data: 6/8/2016 12:38:49 PM Liczba szacunów: 0
  • Następny poszkodowany... Porady od doświadczonych

    Post
    Doping

    U zdrowego mężczyzny stosunek lh:fsh równy jest ok 1. Niskie fsh to nieprawidłowe działanie przysadki

    Odpowiedzi: 81 Ilość wyświetleń: 13184 Data: 6/8/2016 1:10:16 PM Liczba szacunów: 1
  • Następny poszkodowany... Porady od doświadczonych

    Post
    Doping

    [...] a na Hcg ubiegłej jesieni badania testa wykazały wynik 1150 w skali do 900 co pokazuje że w sumie może mieć rację a przyczyną moich teraźniejszych małych dla mnie jąder jest niskie FSH. To rzuciło jakieś nowe światło i cień nadziejii że mogą jeszcze nabrać masy. Dodał że takie przypadki już prowadził jak mnie jeszcze na świecie nie było. [...]

    Odpowiedzi: 81 Ilość wyświetleń: 13184 Data: 5/16/2017 6:00:32 PM Liczba szacunów: 0
  • Następny poszkodowany... Porady od doświadczonych

    Post
    Doping

    Chodziło mi o to że niskie fsh powoduje że jądra nie produkują spermy dlatego są skurczone Fsh nie ponad normę tylko ledwo co się w niej miesci Zmieniony przez - kosta83 w dniu 2016-06-08 11:50:59

    Odpowiedzi: 81 Ilość wyświetleń: 13186 Data: 6/8/2016 11:49:42 AM Liczba szacunów: 0
  • Niskie libido, brak siły, zbyt mały testosteron?

    Post
    Doping

    [...] - 12.3) Lh 3.08 (0.55-12.06) - 9.57 (1.7-8.7) Estradiol <20 (10-40) - 39.21 (7.6 -42.6) Progesteron 0.2 (0.1-0.2) - 0.34 (0.2-1.4) Prolaktyna 12.25 (3.45-19.39) - 14 (2.7-16.8) Wiem że Lh poszło dużo do góry, a za tym testo i estradiol bo tak działa clomid. Martwi mnie niskie fsh i czy nie za wysoki estradiol i prolaktyna?

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 958 Data: 10/23/2019 2:04:20 PM Liczba szacunów: 0
  • Niedoczynność przysadki,tarczycy

    Post
    Doping

    Następny młodzieniec nadający się do psychologa/psychiatry/sexuologa Testosteron w górnym widełkach i reszta hormonów też w normach to powiedz czego tam szukasz? Wysoko estradiol? Wcale nie wysoko... Przy wysokim testosteronie estradiol zawsze będzie wysoki. Niskie fsh?? Jest nadal w normie jak również lh jest w normie i test wysoko czyli jadra [...]

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 4249 Data: 2/5/2018 12:26:00 PM Liczba szacunów: 1
  • 3 lata po cyklu bez odbloku proszę o pomoc

    Post
    Doping

    Lekarz który mnie prowadzi szczególnie zwrócił uwagę właśnie na te niskie Fsh i Lh dlatego ma załatwić mi rezonas przysadki czy nie ma tam jakiś zmian bo jak widać po badaniach przysadka działa lecz jak u 70latka przynajmniej mi się tak wydaje dolna granica w tym wieku dobrej sylwetce i zdrowym odżywianiu średnio mi się to podoba dlatego chciałem [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 3744 Data: 5/3/2015 9:42:27 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania LH,FSH...

    Post
    Zdrowie i Uroda

    chlopie, takie badania wskazuja na egzogenny ts. naturalnie moze wyjsc niskie fsh i lh i ts gdy jest hipogonadyzm rozpoznany lub wysokie fsh lh a niski ts gdy jadra nie dzialaja. u ciebie skad mialby sie wziac tak wysoki ts? tylko z igly. zrob odblok

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 5392 Data: 8/6/2012 9:23:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Cykl Prop+tren odblok

    Post
    Doping

    [...] : 0.70 nmol/l (NORMA MIN <0.3 - MAX 0.64) PROLAKTYNA 196mIU/L (NORMA MIN 53 - MAX 360) ESTRADIOL : 471pmol/l (NORMA MIN 40 - MAX 161) co sadzicie o wynikach, czy niskie fsh i lh wroci do normy po odbloku, progesteron minimalnie podwyzszony, ile provironu na obnizenie ? Czy brac cabaser na prolaktyne ? i co zrobic z tym estradiolem ? [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1722 Data: 5/26/2016 11:23:27 PM Liczba szacunów: 0