ale za***istttty!! ja zrobiłem z 2 jajek, 120g twarogu, 20g białka. Konsystencja trochę rzadka. Białko truskawka. Przewróciłem w powietrzu (taki ze mnie kucharz) Róbcie na małym ogniu. POLECAM!!!!
Ty, ja wiem że kucharz to Ty raczej nie bd ale tego spalonego to mogłeś chociaż do zdjęcia pod spód schować%-) W rozpiskach naleśniki, omlety, ciasta daje a sam szamam twarog z cynamonem i suche mieso z ryzem/makaonem i jak kobita zrobi to jakimis warzywami/potrawka bo czasu nie mam %-) ale podjąłem poważną decyzję - nasmażę naleśników, zrobię [...]
czas przygotowac kolejny posiłek na godzine 15.00 dzis w dmou cały dzien to trzeba też ugotowac obiad dla innych członków rodziny,w sumie kucharz jestem mama powiedziała zrob zapiekanke makaronowa wiec ide robic,przy okazji sam tez zjem makaoron z sosem. musze załatwic kabel do telofonu to bede robił zdjęcia posiłków a także wkleje swoje [...]
też mam kumpla który po krecie nic nie czuje, ale wiadomo, trzeba szukać innych rozwiązań. (nie mówię o strzałach) %-) Ja w istocie wierze, że na samej szamie b daleko się zajdzie. Od zawsze marzył mi się czarny kucharz który podał by mi jeden z wyznaczonych posiłków %-)
[...] się taka formę kosztem czasu,pieniędzy i zdrowia. Co do walki,ja już obstawiłem;to nie czas,nie to miejsce i nie ten przeciwnik dla Arreoli,pomijam fakt,ze wygląda jak kucharz z baru mlecznego,chociaż ten(wygląd) przedkłada się na styl boksowania i jego bokserski image,czyli pięściarza prostolinijnego o niezbyt wygórowanych ambicjach i [...]
A dzisiaj o nim nawet na wp pisali http://teleshow.pl/gid,15240290,img,15240326,kat,1024837,title,Janek-z-Masterchef-muzykujacy-kucharz-zaskoczyl-widzow-Dzien-dobry-TVN,galeria.html?ticaid=5fdf1 Zmieniony przez - Krzyh93 w dniu 2013-01-12 16:47:19
a ja sobie powoli roboty szukam w zawodzie kucharz:-), jak w czerwcu i lipcu zdam test to trzeba będzie troche tych CV powysyłać, mam nadzieje ze cos sie odezwie bo pare ofert jest dobrych i w zasięgu ręki że tak powiem
[...] pyyszny 7up no carb :D Dzisiaj :D HC /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/11f2fc92b81b4e0cb457b86040c57ff6.png Jutro:D HF /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/f270754cac634bb3b8c9fe185111897c.png JUTRO PIERWSZY DZIEŃ W NOWEJ PRACY (Restauracja - kucharz) 3mac kciuki!@-| Zmieniony przez - aniitka155 w dniu 2015-01-14 21:21:27
[...] czasu i to w imię czego? jedzenia? chwilowych zachcianek? no jasne masz rację. w ciąg nie mam zamiar wpadać o nie nie, ale na pewno zluzuję z miską tak co 2 tygodnie na weekend. bo u mnie niestety siedzi taki kucharz-podróżnik i jak jestem w jakiś nowych miejsach to zawsze muszę czegoś nowego spróbować. inaczej wycieczka się nie liczy %-)%-)
Pokropiona cytrynką ryba jest bardziej krucha i lepsza w smaku.Nawet pokropienie jej po smażeniu daje efekt smakowy,dlatego w lokalach podaje się do ryby kawałek cytryny,który niektórzy ludzie biorą za ozdobę na talerzu.Wiem to,bo kiedyś trzy lata pracowałem jako kucharz w knajpie.Byłem kiedyś,dawno temu specjalistą od mięs z grilla.Bez bajeru.
tak kurva jakbym w polsce niebyl,jak nalesniki sprzedaja to musi byc jakis bar mleczny,nalesniki stare,gra jakis adapter w tle a kucharz spi na zapleczu ,jakby nie szefowa za barem ta tlusta krowa to nalesniki dawno by sie zyaraly