[...] w domu film kolacja etc. ale wiadomo, że wypadem na miasto nie pogardzę (z kobietą oczywiście seriox2) Potrafię prać, sprzątać, samochód też naprawie, znam się na winie(kucharz...) ponoć męski ale co ja tam wiem(raz widziałem jak koledzy z ręcznika wyciskali mój pot i ładowali go potem na cykl) Co potrafie? nie wiem ale nie boję się wyzwań [...]
zgrywał się z kogoś tam... ja tam Ci nie doradzę, bo znam się tyle co kucharz na przeszczepach organów Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-10 16:36:28
daje takie foty ze slinka cieknie na ich widok dobry kucharz z ciebie, albo masz dobra druga polowke ze ci takie smakolyki przyzadza ten miod to lepiej do sniadania dodaj, i jak mozesz to daj jakies zrodlo bialka do sniadanie np troszke tej odzywki ser bialy tez bardzo lubie ale troche zaslaby zeby dawac go w prawie kazdym posilku , lepsze bedzie [...]
e tam ja tam biorę co mam w zamrażalce , nieraz bieda nieraz pełno - życie . dziś kurczak , a żeby nie było jałowo to z warzywami plus jakaś kasza . widzę , że dobry kucharz z ciebie widziałem też jakieś tematy w KUCHNI SFD :-) to przydatna umiejętność w każdy etapie życia .
mi niestety placek nie wyszedł ;/ ciasto było gładziutkie picuś glancuś ale kleiło się do wałka... po dodaniu więcej mąki robiło się za kruche.. słaby ze mnie kucharz. Pomysł jednak bardzo dobry jak ktoś umie wykonać.
tak kurva jakbym w polsce niebyl,jak nalesniki sprzedaja to musi byc jakis bar mleczny,nalesniki stare,gra jakis adapter w tle a kucharz spi na zapleczu ,jakby nie szefowa za barem ta tlusta krowa to nalesniki dawno by sie zyaraly
Pokropiona cytrynką ryba jest bardziej krucha i lepsza w smaku.Nawet pokropienie jej po smażeniu daje efekt smakowy,dlatego w lokalach podaje się do ryby kawałek cytryny,który niektórzy ludzie biorą za ozdobę na talerzu.Wiem to,bo kiedyś trzy lata pracowałem jako kucharz w knajpie.Byłem kiedyś,dawno temu specjalistą od mięs z grilla.Bez bajeru.