Moim zdaniem bez sensu bedzie dodawanie omy do sustanonu, to prawie to samo (niektorzy bede twierdzili ze to samo. Napisz jeszcze jaka zrobiles przerwe od ostatniego cuklu, i ilu mg jest ta deca Borsuk Kucharz
Kody i stężenie na butelce nic nie znaczą, co prawda wydaje mi się że na dzień dzisiejszy dobry kucharz jest w stanie zrobić więcej mg w ml niż 10 lat temu jednak mało realne są niektóre podawane stężenia.
ty soo wez sie tak nie sraj ja tu sie nie chwale ze ide do zawodowki wiem ze nikogo to nie obchodzi ja sie pytam jak wygladaja praktyki wez sie w lep puknij pytam o zawod kucharza to jak mozna kible myc z reguly slyszalem ze sie na praktykach na zmywaku siedzi jak to bylo u was?? (mowie o zawodzie kucharz malej gastronomi) A z tym temat z przed [...]
[...] żywienia człowieka. Podręcznik szkolny do nauki zawodów technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji i usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz, Wydaw. „Format-AB”, Warszawa 2001 Daiber C., Tabele kalorii. Mały poradnik zdrowego odżywiania, Wydaw. „Klub dla Ciebie”, Warszawa 2002 Dalecka M., Wszystko o [...]
Wszystkie to będzie wyliczone czysto teoretycznie bo nikt nie wie ile kucharz czego użył. A rozbieżnośc mogą być naprawdę dużo bo ktoś mógł dać z 10g tłuszczu a może być Nawet 100 a to już różnice prawie 1000kcal. Tak jak napisałem nikt nie będzie w stanie określić ile naprawdę taki posiłek ma kalorii jak wyglądają poszczególne składniki odżywcze
Micz dobrze mowi, w stanach juz ta moda weszla na liquid, od metki poprzez antka az po clena,letro i inne kazdy lyka w plynie, sam stestune antka plyn. Jak kucharz nalal tak jaktrzeba to nie ma roznicy, tabs plyn,