[...] TRENING Klatka 1) Wyciskanie sztangi leżąc płasko 5 x 12 – 10 – 8 –8-6 +regres | 120 kg 2) Wyciskanie sztangielek na skosie 4 x 8-10 | 26 kg x 10 3) Gironda dips z gumami+ pompki klasyczne 4 x 12 Bicepsy 1) Uginanie przedramion ze sztangą 4x 10-12 | 25 kg 2) Uginanie przedramion ze sztangielkami stojąc z supinacją 4 x 10–20 | 16 [...]
[...] Klatka 1) Wyciskanie sztangi leżąc płasko 5 x 12 – 10 – 8 –8-6 +regres | 120 kg 2) Wyciskanie sztangielek na skosie 4 x 8-10 | 26 kg x 10 3) Gironda dips z gumami+ pompki klasyczne 4 x 12 Bicepsy 1) Uginanie przedramion ze sztangą 4x 10-12 | 25 kg 2) Uginanie przedramion ze sztangielkami stojąc z supinacją 4 x 10–20 | 16 [...]
Poniedziałek, 7. grudnia - DT Suple: wit D, magnez, wit C, żelazo, selen, Gotu Kola, Omega 3 Napoje: (kubek 0,35l) > 3,5 l wody, 1x kawa, 1x zielona herbata Warzywa: tylko to, co w zrzucie UWAGI: Miska niedojedzona, bo za późno zjadłam pierwszą kolację (po treningu musieliśmy jechać na zakupy), ale omlet kokosowy był niesamowicie sycący, więc nie [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
I taki kurczak z ryżem usmażony o 20, jak zjem następnego dnia o 10 przechowany w lodówce wciąż będzie sensownie smakował ? Jak usmażyłem o 12 w południe, a jadłęm o 18 to już lekko jak guma był :(
[...] od wczoraj przeszedłem na carb nite z węglami <50 i narazie bardzo dobrze się czuje, ciekawe czy się utrzyma bo narazie pewnie jadę na zapasach glikogenu itp. po za tym guma ksantonowa i żelatyna ratują życie hehe chyba kupie na allegro ze 3 kg tej gumy, dzisiaj już 1kg kisielu zjadłem, wieczorem chyba wrzucę drugą porcje ale na żelatynie [...]
/SFD/Images/2015/12/6/3691d8259c81407f87aae9fc81215e90.png Data 06.12.2015 - DNT – Low Carb Dzisiaj mikołaj, mnie odwiedził :-D Dostałem czekoladowego mikołaja i kalendarz wędkarski na 2016 rok %-) Także bardzo miły akcent mnie z rana spotkał. Ogólnie dzisiaj odpoczynek dla układu trawiennego, bardzo dobrze się czuję na niskich węglach, choć [...]
haembe to chyba na rzeźbe %-) |-) O to coś dla mnie :-D Będę robił masę i rzeźbę %-) A tak wracając do tematu kuchni molekularnej, to z gumą ksantonową trzeba uważać. Dałem 2g na 400ml wody i idę sobie teraz schaba odgrzać a tu niespodzianka - wyszedł salceson z pieczarkami :-D Kurde strasznie mocno spaja. Zaraz idę działać z ciasteczkami z [...]
haembe to chyba na rzeźbe %-) |-) O to coś dla mnie :-D Będę robił masę i rzeźbę %-) A tak wracając do tematu kuchni molekularnej, to z gumą ksantonową trzeba uważać. Dałem 2g na 400ml wody i idę sobie teraz schaba odgrzać a tu niespodzianka - wyszedł salceson z pieczarkami :-D Kurde strasznie mocno spaja. Zaraz idę działać z ciasteczkami z [...]
Mam gumę ksantanową od jakiegos czasu, zagęszczałam ni domowy sos chili , cos jak Tao Tao, ale na przepis na keczup nie wpadłam ! Dzisiaj zrobiłam, doprawiłam jeszcze czosnkiem granulowanym i sokiem z cytryny. MEGA ! Dzieki za pomysł !:-D utrzymuje konsystencje taki sos? bo kiedyś robiłem sos chili ze skrobi i po paru dniach już kiepsko wyglądał [...]
Helou, wita radośnie najsłabszy w dziale 35+ :P :) Deload t1d3: Wl: 20 x 8 50 x 8 61 x 6 72,5 x 5 82,5 x 5 87,5 x 5,5,5 82,5 x 5 72,5 x 8 66 x 13 :-? Przysiad hb: 20 x 8 40 x 6 60 x 6 70 x 6 80 x 5 90 x 5 50 x 6,6,8 }:-( I zrobiła się 23, więc rehabilitacyjnie face pull z gumą :) Zmieniony przez - ajazy w dniu 2015-12-04 23:13:59
Wypiska z dziś TRENING 1. Wiosło nachwyt: 60kg x 5, 80kg x 5, 100kg x 5, 120kg x 5, 140kg x 5, 150kg x 5 2. Drązek szeroko: CC x 7, +10kg x 7/76 3a. Sciaganie trójkąta do klatki: 7/7/7 3b. Szrugs rawniowy (z przetrzymaniem na górze): 10kg x 7/7/7 4a. Unoszenia na boki w opadzie: 12kg x 7/7/7 4b. "Małysze" 12kg x 7/7/7 5a. Uginania z łąmaną stojąc: [...]
5-8g jest w stanie zagęścić 400ml wody do konsystencji budyniu? :o nieźle, trzeba się zaopatrzyć Tylko trzeba pamiętaż żeby rozpuścić w zimnej wodzie bo inaczej du*a nic nie wyjdzie, bo rozpuszcza się tylko w zimnej wodzie. A druga sprawa produkty mleczne potęgują jej działanie. Tyle wynika z moich doświadczeń. A no i im dłużej leży tym bardziej [...]
Sam kombinujesz z tą gumą czy miałeś coś o jej zastosowaniu w szkole ? Bo np. mój kumpel skończył technikum gastronomiczne i jedyne co umie to jajecznica i kopytka %-)
wrzuć kiedyś sprawdzone przepisy z tą gumą ^^ Hm.. tutaj chyba ciężko o jakiś konkretny przepis. Bo nią raczej zastępuje się mąkę - tzn używam jako zagestnika. Do pankejksa na 2 całe jajk lub 4 białka daję 200ml wody + 1g gumy guar. Do sosu na 300ml 2g guar Do musu lub budyniu (400ml) 5-8g Będę chciał jeszcze zrobić taki mega batony ale muszę [...]
Wypiski z grudnia :) 2015-12-01 Zakupy świąteczne pochłonęły mnie bez reszty i nie udało się zrobić brzuchów DNT Miska Napoje: woda, herbata, kawa Suplementy: magnez, fabroven, selen +wit. E,wit. D, kwas foliowy Grzechy: brak /SFD/Images/2015/12/3/948d4b9e30aa40b6b63ee3daca25a5ec.jpg 2015-12-02 Zakwasy po poniedziałkowym [...]