[...] izotonikiem skomponowanym z vitargo a bez to zacznę go robić wyłącznie z vitargo albo w takich proporcjach jak mi pasują. Jeżeli nie odczuję, zacznę robic tylko na malto+glukoza bo nie zamierzam wywalać kasy an kolejny przereklamowany cukier co do którego nie odczuję różnicy. Może macie jakieś osobiste porównanie na temat stosowania vitargo [...]
[...] organizmu. PROPOLIS, APIVIT - wzbogacone produkty pszczele zawierające składniki cenne dla organizmu ludzkiego, takie jak: łatwo przyswajalne cukry proste (fruktoza, glukoza), enzymy - substancje ułatwiające trawienie oraz mikroelementy. Mają działanie odżywcze, wzmacniające i uodparniające. BIOSTYMINA: wyciąg z liści Aloesu, pobudza [...]
[...] dostępny w formie wygodnych, mobilnych, 250ml puszek. Polecany osobom aktywnym, ceniącym sobie jakość, smak i wygodę. SKŁAD Składniki na 100 ml: woda, sok owocowy, glukoza, fruktoza, cukier, regulator kwasowości - kwas jabłkowy, aromaty naturalne i identyczne z naturalnymi, emulsje smakowo-zapachowe, peptyd glutaminowy - 74 mg [...]
[...] porównamy ksylitol ze zwykłym cukrem praktycznie nie zauważymy różnicy, ale w działaniu to dwa przeciwieństwa. Ksylitol nie fermentuje w przewodzie pokarmowym tak jak glukoza, fruktoza czy sacharoza. Podobnie jak cukier może być stosowany do przeróbki w wysokich temperaturach. Ksylitol wytarza w organizmie odczyn zasadowy, a więc wskazany [...]
[...] porównamy ksylitol ze zwykłym cukrem praktycznie nie zauważymy różnicy, ale w działaniu to dwa przeciwieństwa. Ksylitol nie fermentuje w przewodzie pokarmowym tak jak glukoza, fruktoza czy sacharoza. Podobnie jak cukier może być stosowany do przeróbki w wysokich temperaturach. Ksylitol wytarza w organizmie odczyn zasadowy, a więc wskazany [...]
[...] porównamy ksylitol ze zwykłym cukrem praktycznie nie zauważymy różnicy, ale w działaniu to dwa przeciwieństwa. Ksylitol nie fermentuje w przewodzie pokarmowym tak jak glukoza, fruktoza czy sacharoza. Podobnie jak cukier może być stosowany do przeróbki w wysokich temperaturach. Ksylitol wytarza w organizmie odczyn zasadowy, a więc wskazany [...]
zaczynam się redukować, ww koncentruję w okolicach treningu po treningu pije 30g ww+40g wpc czy mogę czasem zastąpić potreningowe carbo batonikiem składającym się ze zbóż, zalanym fruktozą i glukozą? jakieś 25g, nazwa jakaś taka zdrowa "muesli" powiedzmy, wiem że*****owe cukry (fruktoza, nie dam głowy czy nie ma tam odrobiny sacharyny), ale... [...]
zaczynam się redukować, ww koncentruję w okolicach treningu po treningu pije 30g ww+40g wpc czy mogę czasem zastąpić potreningowe carbo batonikiem składającym się ze zbóż, zalanym fruktozą i glukozą? jakieś 25g, nazwa jakaś taka zdrowa "muesli" powiedzmy, wiem że*****owe cukry (fruktoza, nie dam głowy czy nie ma tam odrobiny sacharyny), ale... co [...]
[...] porównamy ksylitol ze zwykłym cukrem praktycznie nie zauważymy różnicy, ale w działaniu to dwa przeciwieństwa. Ksylitol nie fermentuje w przewodzie pokarmowym tak jak glukoza, fruktoza czy sacharoza. Podobnie jak cukier może być stosowany do przeróbki w wysokich temperaturach. Ksylitol wytarza w organizmie odczyn zasadowy, a więc wskazany [...]
siema ostatnio wpadlem na pomysl zeby do maltodektryn dodac cukier bialy w stosunku 50;50 jak wiemy cukier to sacharoza czyli glukoza+fruktoza(nie wiem jakie%)a w zalozeniu alternatywnej drogi pisze Po treningu: 45-80 gramow ww glukoza/maltodextryna oraz troche fruktozy (10-20 gramow) z 20-30 gramami wolnowchnialnej proteiny Fakty, nie mity - [...]
TŁUMACZENIE I OPRACOWANIE BY _KNIFE_ WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE. KOPIOWANIE BEZ ZGODY ZABRONIONE!!! Znalazłem ciekawy artykuł na stronie: http://www.bodybuilding.com/fun/catcrea.htm Wszędzie pojawiają się porady, żeby kreatynę pić z tym lub z tamtym środkiem (zwłaszcza glukozą lub dekstrozą). Gość to neguje - a dokładniej sposób brania kreatyny w [...]
[...] Muscle Supergainer zawiera dlugołańcuchowe maltodekstryny, ktore charakteryzują się znacznie bardziej równomiernym tempem wchłaniania niż cukry proste takie jak: fruktoza i glukoza, z drugiej strony są zdecydowanie lżej strawne niż wysoko-błonnikowe źródła sacharydów pochodzące z niskoprzetworzonej żywności (otręby, płatki owsiane, razowe [...]
[...] w przeciwieństwie do niej jednak charakteryzuje się stosunkowo niską wartością energetyczną wynoszącą ledwie 1,5kcal / g (dla przypomnienia fruktoza, jak i sacharoza oraz glukoza dostarczają 4kcal / g). D-tagatoza, pomimo iż jest wyraźnie mniej kaloryczna od innych cukrów prostych, charakteryzuje się wysoką słodkością co w efekcie sprawia, iż [...]
/SFD/Images/2016/5/2/9d8c37af99b240abacde935e402e4afc.jpg Wielu mężczyzn próbuje najbardziej niekonwencjonalnych rozwiązań dotyczących rozbudowy swojej muskulatury. Problem w nieco mniejszym stopniu dotyczy pań, te ostatnie celują w najdziwniejszych sposobach redukcji masy ciała (często za wszelką cenę, nawet życia – np. dziesiątki przypadków [...]
[...] w przeciwieństwie do niej jednak charakteryzuje się stosunkowo niską wartością energetyczną wynoszącą ledwie 1,5kcal / g (dla przypomnienia fruktoza, jak i sacharoza oraz glukoza dostarczają 4kcal / g). D-tagatoza, pomimo iż jest wyraźnie mniej kaloryczna od innych cukrów prostych, charakteryzuje się wysoką słodkością co w efekcie sprawia, iż [...]
[...] organizmu. PROPOLIS, APIVIT - wzbogacone produkty pszczele zawierające składniki cenne dla organizmu ludzkiego, takie jak: łatwo przyswajalne cukry proste (fruktoza, glukoza), enzymy - substancje ułatwiające trawienie oraz mikroelementy. Mają działanie odżywcze, wzmacniające i uodparniające. BIOSTYMINA: wyciąg z liści Aloesu, pobudza [...]
[...] ciała. Spowalnia opróżnianie żołądka, co wzmacnia poczucie sytości, w ten sposób redukuje ogólne spożycie pokarmów. Ksylitol nie fermentuje w przewodzie pokarmowym tak jak glukoza, fruktoza czy sacharoza. Składniki: ksylitol (cukier brzozowy). ZALECANE PORCJOWANIE Zalecany sposób użycia: stosować jako dodatek do napojów, dań, deserów czy [...]