[...] + 3 białka,20g rodzynek,trochę maślanki.Wymieszać razem.Wlać na patelnie(smażyłem na maśle)na małym ogniu z jednej i drugiej strony.Na gotowca dżemik ananasowy ostatnie: filet z łososia podsmażany na małym ogniu.Filet uprzednio posypany solą czosnkową i pieprzem ziołowym.Na to orzechy i gotowe nic wielkiego :D dla mnie łosoś tylko z [...]
[...] 127g pomidor 100g ok 2 śniadanie jogurt naturalny 2 % 953 g joguryu natural bez cukru to maks 150g a najlepiej na redukcji sobie darowac surowa marchew 150g obiad filet z kurczaka piersi 186g 200gram brokuł podwieczorek serek homogenizowany półtłusty 323g homo odpada na redukcji 5 sztuk rzodkiewki skiba razowca a tego razowca daj [...]
[...] o moje podejście do podrobów... Myślę, że jako stałe źródło białka nie są najlepszym wyborem z tego względu, że mają nieco więcej tłuszczu (nasyconego) niż chude mięso jak filet z kurczaka. Wolę wrzucić standardowy filet z kury i dodać łyżkę oleju lnianego, który ma mnóstwo cennych właściwości o których już nawet wspominał Artur w moim [...]
/SFD/2016/7/27/906a21a14d424ce688a1682a0363b43b.png Data 15.09.2016 - DNT – VLCD + extra fat Hejka, miały paść aeroby dzisiaj ale tak się złożyło że nie kosiłem ogrodu ze 2tyg. Zarośnięte strasznie było, uszarpałem się strasznie ale 2h i pięknie skoszona trawa ;-) A było jej z 50kg %-) Dzisiaj wpada +30g tłuszczy extra. Miało być coś zdrowego ale [...]
/SFD/2016/7/27/906a21a14d424ce688a1682a0363b43b.png Data 15.10.2016 - DNT – VLCD Siemka, dzisiaj zaczynam cały tydzień off'u. Noga spuchnięta, ale ogólnie spoko jest. Byłem na mieście po jakieś ciuchy, ale totalna klapa nic nie kupiłem. Znacie jakieś sklepy z ubraniami sportowymi na necie ? Bo muszę coś na zimę kupić %-) Aaa, dorzuciłem też 30mg [...]
Od kiedy śledź to tuńczyk ? Jeśli jesteś tak obeznany, gdzie mogę znaleźć gotowy filet z ryby, który mogę użyć jako dodatek do twarogu ? A tak poza tym, kup sobie filet ze śledzia, bo chyba nie wiesz jak filet wygląda, a olej się wylewa, jakbyś nie wiedział. Zmieniony przez - Ikis w dniu 2011-05-21 01:43:48
[...] z kurczaka 100g, ryż brązowy, orzechy włoskie. - warzywa Przed treningiem: Filet 150g, makaron razowy 100g. Bezpośrednio po treningu: banan i wpc 20 minut po treningu: 150g filet z indyka, ryż biały. - jeżeli masz posiłek w ciągu 20 minut to daj bez banana i wpc za 2h: Chleb razowy, tuńczyk, oliwa - tuńczyk max 3x w tyg. zamieniaj z innym [...]
arko_leo: część 2/2 dieta skorygowana. Nie zauważylem istotnych błędów, także jestem pełen uznania za przedstawiną formę i poświecony czas. Mam nadzieję, ze teraz plan dietetyczny przyniesie Ci więcej korzyści. 05:00 -BIAŁKO 23g (DT i DN), -BCAA rozgałęzione 10g (Dni Nietreningowe) - Carbo-NOX 40 g (DT i DN) -CREATINE MEGA CAPS 5g (DT i DN) [...]
Posiłek pierwszy 8:00 Śniadanie Płatki owsiane 80gr Mleko Łaciate 250ml 2,0% Rodzynki 50gr Jajka całe na miękko x2 Kromka chleba razowego x1, 40gr (a nie lepiej dać wiecej węgli z owsianki i zjeśc same jajka?) Płatki owsiane 80gr Kcal 292,8 <> B 9,5 <> W 55,4 <> T 5,8 Mleko Łaciate 250ml 2,0% Kcal 125 <> B 8 [...]
czyli jak zrobię tak Śniadanie : Płatki owsiane Orzechy włoskie Mleko Jajka 2Śniadanie Ser Twarogowy półtłusty Tuńczyk w sosie własnym Przed Treningiem Ryż brązowy Filet z kurczaka oliwa z oliwek Po Treningu Porcja Białka Ryż brązowy/kasza Filet z kurczaka ew. Po treningu Porcja Białka Obiad Ryż brązowy/kasza Filet z kurczaka kolacja [...]
[...] indyka (ok. 75g), - serek wiejski 3% (ok. 200g) lub twaróg chudy (ok. 100g) z cebulą (ok. 50g) i śmietaną 12% (ok. 50g), - woda (ok. 500ml). 17:30 IV posiłek: - upieczony filet np. z kurczaka, indyka lub dorsza (ok. 150g - 200g), - ugotowany ryż brązowy lub kasza gryczana (ok. 300g - 350g), - sałatka z pomidora (ok. 200g), ogórka (ok. 150g), [...]
nie we wszystkich knajpach Son nie we wszystkich! filet to zazwyczaj czyste mieso bez panierki i innych dodatków i jesli wazy 200 to jest tam 200g miesa!!! Filet, określenie stosowane głównie w odniesieniu do ryb. Filet uzyskuje się poprzez przecięcie ryby wzdłuż grzbietu, ściągnięcie skóry oraz wyjęcie kręgosłupa i ości. [...]