[...] z marynowanym kabaczkiem Post workout : Kapusta z grochem i kurczakiem/płatki peperoncino/płatki ryżowe Kolacja : Płatki owsiane/mleko bez lakto/suszone figi, daktyle, imbir i śliwki/WPI pistacjowe /SFD/2023/2/26/9ce7b4c9c11841f1b7d7724bb207396a.jpg /SFD/2023/2/26/f1f663e2eb6548469fd016e76fe61deb.jpg [...]
Przesyłam mój jadłospis z dziś :) Na co dzień jest podobnie :) Zamieniam orzechy laskowe na śliwki suszone bądź daktyle :) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/2356d4c2ae59469aa0fb0a1a7101b10f.png P.S. kcal może być troszkę więcej bo zapomniałam o rannej kawie z mlekiem 0,0% bez cukru :) Zmieniony przez - myspace19 w dniu 2013-08-01 21:18:21
własnie szamie swoje pierwsze platki owsiane mleko do garka na to 100g platkow jak sie podgotuje dodaje pol jablka pokrojonego w kostke i troche cynamonu. do tego suszone morele sliwki i daktyle co powiecie?
[...] jeszcze sprawdz ile tych ww prostych zawieraja poszczegulne owoce bo np: arbuz 100 g zawiera 8 g ww ananas 100 g zawiera 12 g ww banan 100 g zawiera 22 g ww suszone daktyle 100 g zawiraja 65 g ww a co do SOGow to i tak nie mozesz ich dawac bo nie posiadasz abonamentu... takie czasy ale obraruje megona w twoim imieniu.... Zmieniony przez [...]
[...] itp. Tak naprawdę wystarczy, że jeden ze składników będzie „lepidłem” to resztę dodatków można już dobrać według uznania. Dobrym spoiwem nadającym się do ugniatania kulek są daktyle, kasza jaglana, miód… Dodatkami z kolei może być wszystko co nam przyjdzie do głowy – różnego rodzaju orzechy, płatki owsiane, wiórki kokosowe, kawałek gorzkiej [...]
Ryb nie próbuj, bo z Twoim stanem zdrowia rozsadzi Ci flaki. Polecam jakieś suszone daktyle, morele. Wchodzą jak złoto a kalorii mają tyle, że głowa mała. Szkoda, że masz uczulenie na orzechy, bo akurat masło orzechowe jest strasznie kaloryczne a można go wciągać w hurtowych ilościach Zmieniony przez - Sepko w dniu 2019-03-18 13:23:42
[...] wrzucasz na wierzch łyżeczkę czegoś typu marmolada, konfitura, masło orzechowe etc. W wersji wypasionej polecam dodatni typu: smakowy whey, tahini, masło, słodzik, rodzynki/daktyle/śliwki suszone/morelki, kakao, mleko kokosowe, sezam, wiórki, migdały... Co Ci do głowy przyjdzie. O tyle fajnie, ze jak już zmiksujesz to co ci fantazja [...]
[...] i cukrem (płyn wsiaka w mak i pszenicę), tak aby była półpłynna konsystencja. Dodać bakalie - ile się chce, ale nie żałować ich: sparzone rodzynki, mogdały, pokrojone figi i daktyle, orzechy włoskie, orzechy laskowe, suszone sliwki. Unikać pomarańczy - ich smak jest zbyt gorzki i może popsuc potrawę. Kutię nalezy przechowywać w chłodnym miejscu. [...]
[...] posmak i aromat jest kawa. Można sypnąć łyżeczkę rozpuszczalnej (ja daję zbożową). Następnie dajemy sobie bakalie kojarzone z Bliskim Wschodem, czyli np. rodzynki ,lub daktyle(wysoki IG), czy suszone figi albo morele(niski IG)-z braku laku można dać miód-też fajnie smakuje. Przydadzą się znowu jakieś zdrowe tłuszcze- w tym przypadku dajemy [...]
[...] przez cały dzień :'-( Len przestał na mnie działać, więc porzucam jego picie przed snem. Wczoraj wieczorem i dzisiaj z rana zamiast lnu wypiłam namoczone suszone śliwki i daktyle z łyżeczką miodu pszczelego. Pomogło i pierwszy raz od miesiąca załatwiłam się do końca. Wiem, że ww nie powinno być wieczorem, ale uważam, że sytuacja tego wymaga. [...]
[...] czyli zdolności do krótkotrwałego podnoszenia zawartości glukozy przez produkty. Podobno jest różnica. Nie wiem jak figi (strasznie zdrowe i bogate w mikroelementy), ale daktyle mają - o ile dobrze pamiętam - jeden z najwyższych IG wśród owoców. A zatem można je łupać po konkretnym naruszeniu zapasów glikogenu. W innych przypadkach, to ja bym [...]