na marginesie Table 2: BV of some common proteins Protein BV whey 100? egg 100 milk 93 rice 86 casein, fish and beef 75 corn 72 peanut flour 56 wheat gluten 44 Source: Normal and Therapeutic Nutrition, 17th ed. Corinne H. Robinson, Marilyn R. Lawler, Wanda L. Chenoweth, and Anne E. Garwick. Macmillan Publishing Company, 1986
24.09.2014 http://iv.pl/images/60148408765970197058.png http://iv.pl/images/48362489264818084572.png Podciąganie na drążku nachwyt 1T:cc/cc/cc/cc 2T:cc/cc/cc/cc/cc 3T:cc/cc/cc/cc/cc (o dziwo udało mi się robić całe ) 4T:cc/cc/cc/cc/cc 5T:cc/cc/cc/cc/cc Wiosłowanie pół sztangą 1T:40kg/50/60/60 2T:40kg/50/60/70/80 3T:50kg/60/70/80 (tu już bez [...]