[...] słonecznikiem. Produkowane na naturalnym kwasie razowym dojrzewającym w czasie kilkugodzinnej fermentacji, bez konserwantów i polepszaczy. Obfituje w składniki mineralne, błonnik, witaminy. Jeśli chodzi o karkówkę to zrobiłam z niej pieczeń i kroję na chlebek. Olej dodaję do sałatki z jajka, sałaty, pomidora i rzodkiewki. A udka jem tylko i [...]
"skroił" bardzo nie dużo. Przykładowy dzien : I. Śniadanie (wskazane do ok. 1- 1,5 godziny po przebudzeniu, byle przed wyjsciem z domu) Serek wiejski z ogórkiem i koperkiem + pomarańcza na deser 1 serek wiejski naturalny (200g) Chleb żytni razowy 2 kromki (ok. 70g) 1 ogórek ok. (140g) + koperek/ szczypiorek ewentualnie Przyprawy według uznania, [...]
Przyznaje, że miałem podobnie. W momencie gdy zmieniasz jadłospis organizm musi się przystosować. U mnie case dotyczył zwiększenia ilości błonnika i białka. Z tego co wiem błonnik to główny "winowajca" bo ma on bezpośredni wpływ na pracę jelit. Po prostu pracują wydajniej. Przeszło mi po naprawdę śmierdzącym miesiącu
[...] tego arta mam mętlik w głowie http://potreningu.pl/articles/2072/bulletproof-coffe-czyli-kuloodporna-kawa---z-maslem-i-olejem-kokosowym ewentualnie czy może wypić taką kawę z samym olejem MCT. I drugie pytanie czy na Carb Nite mogę spożywać błonnik w proszku bo pomimo, że jem sporo warzyw to i tak mnie zatwardza :) i czy go wliczać do bilansu?
Owoce pełnią inną funkcję i zawierają dużo cukru. Jesteś ekto, to się ich nie bój. Warzywa mają dostarczyć błonnik, mikroelementy, odkwasić organizm, etc.