RObie sobie fit budyn , mleko chude miolion slodzików ,aromat skrobia..I teraz pytanie, jak skoncze robiać w mniejszej temp budyn jest rzadki ...To znaczy że szybko sie trawi i wyrzuca inse szybciej czy ta skrobia jest nie zwiazana i jest wydalana w postaci skrobii opornej,czyli bez wplywu na kal i ig?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] płynu. Kolor białka: Kolor po rozpuszczeniu jak kawa z mlekiem. Aromat: Poza smakiem jest również zapach. Sam zapach prochu już zachęca do konsumpcji. Mocno wyczuwalny jest aromat kremu Ogólne odczucia: Smak ciastka z kremem spełnił moje oczekiwania smakowe i mogę polecić ten smak amatorom ciastek. Jedyne co bym poprawił, to intensywność [...]
[...] 2.60g ryżu 230g piersi 3.130g ryżu, 60g isolatu 4.60g ryzu, 230g piersi 5.65g maki ryzowej, 250g białek jaj, 30g isolatu 6.j/w tylko do jednego dodałem troche kakao i aromat kokosowy a do drugiego cynamonu i aromat biszkoptowy:D ~~~~~~~~~ Po wczorajszym HC, wycpiciu juz około 10l wody i wiekszej ilsoci soli dzis waga znowu w dół 86,6kg [...]
Cytryna spoko, najlepsze jednak pomoarańcz. Wane tez na ile rozpuszczasz. Ja stosunkowo mało - 15g do szklanki wody wiec jest b mocny aromat. Kiedys dawalem na 1.5l i smakowa woda wychodzila
[...] mięsa. Wskutek peklowania produktów mięsnych obserwuje się cztery różne zakresy oddziaływań, a mianowicie: tworzenie barwy ("czerwień peklownicza") tworzenie aromatu ("aromat peklowniczy") działanie utrwalające ("mikrobiologiczne działanie hamujące") oddziaływanie przeciwutleniające ("ochrona tłuszczu [...]