[...] więc nastepnym razem poleci coś z oregano itp. przyprawami. Składniki: Jaja 6szt. (300g) WPC 50g Twaróg 250g (u mnie chudy) Troszkę proszku do pieczenia ewentualnie słodzik, aromat smakowy Piekarnik nagrzewamy do 160stopni. W tym czasie przygotowujemy masę. Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę. Jak robimy na słodko to [...]
[...] 3 bialka z jajek 30 gram Bialka mozna dac wiecej wiadomo. Albo gainer na mase tylko wtedy trzeba samemu kombinowac z reszta zeby ciasto nie bylo za suche. Slodzik w plynie aromat vaniliowy Dr.oetker Calosc dobrze zmieszac. Wyprubowac czy dosc slodziku i aromatu jak nie to dodac. Zostawic na jakis czas zeby calosc dobrze naszla. Calosc dajesz do [...]
[...] mogą się nieznacznie od siebie różnić ze względu na partie surowca. Składniki: płatki owsiane , koncentrat białek serwatkowych WPC 80% , kakao odtłuszczone, naturalne aromaty, aromat, substancja słodząca: sukraloza. SPOSÓB UŻYCIA 60 g produktu (2,5 miarki) wymieszać z 100-200 ml gorącej wody lub mleka w zależności od preferowanej [...]
[...] OPIS 0 kalorii 0% cukru 0% tłuszczu OstroVit Blueberry Sauce to pyszny, słodki i aromatyczny sos o smaku jagodowym, który nie zawiera tłuszczu ani cukru. Sos stanowi idealny dodatek do wszelkiego rodzaju deserów oraz słodkich przekąsek. Doskonale sprawdza [...]
[...] zamiennik słodyczy do kawy, na spotkanie, szkoły czy do pracy ALLNUTRITION - Protein Marquise Dream to kruche ciasteczka z kremem z dodatkiem białka WPC z nutką waniliowego aromatu. Doskonała, zdrowa alternatywa zwykłych ciasteczek, które można znaleźć w supermarkecie. Idealnie smakują z filiżanką kawy czy herbaty. Zawierają tylko naturalnie [...]
[...] substancja słodząca: maltitol, koncentrat białek serwatkowych , stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, substancja słodząca: sukraloza, aromat). ZALECANE PORCJOWANIE Zdrowy zamiennik słodyczy do kawy, na spotkanie, szkoły czy do pracy. Zawiera naturalnie występujące cukry. Uwagi: Spożycie w nadmiernych [...]
[...] jak cukier i jest w 90% tak samo słodki. Produkt nie zawiera oleju palmowego. Składniki: substancja słodząca: maltitol, tłuszcz shea, 80% koncentrat białka serwatki , aromat, sól himalajska, emulgator: lecytyna rzepakowa. SPOSÓB UŻYCIA ZAWSZE KIEDY MASZ OCHOTĘ! Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany [...]
[...] wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wiśnia liofilizowana (5%), barwnik: antocyjany z czarnej marchwi, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe; aromat. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: 7 g mieszanki (1 płaska łyżka stołowa) wsypać do naczynia z 200 ml gorącej wody. Następnie intensywnie mieszać do całkowitego [...]
/SFD/Images/2016/4/22/37149bba86314c73b967d2914105d70b.jpg Opis - Kompleksowo regeneruje - Poprawia bilans energetyczny - Uzupełnia płyny ustrojowe w stanach odwodnienia organizmu - Niezastąpiony podczas upałów Koncentrat przeznaczony do sporządzenia średnio-energetycznego, zmineralizowanego napoju hipotonicznego z dodatkiem aminokwasów - tauryny, [...]
[...] Składniki dla truskawki: modyfikowana skrobia kukurydziana, truskawka liofilizowana (7,5%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: antocyjany z czarnej marchwi, aromat naturalny, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 200 ml gorącej wody przy ciągłym, energicznym mieszaniu wsypać [...]
[...] Pasty możemy przygotować więcej i robić sobie z nią kanapki czy bułki do szkoły lub pracy z dowolnymi dodatkami. Kolendra świetnie pasuje do tej past ma cudowny cytrusowy aromat i świetnie komponuje się z kremowym delikatnym serkiem, połączonym z wyrazistą wędzoną makrelą. Do tego garść świeżej chrupiącej i lekko pikantnej rukoli. Samo zdrowie [...]
[...] waniliowej odżywki Whey 100. Do tego rodzynki, suszona żurawina no i przede wszystkim orzechy (my dodaliśmy nerkowce – nasze ulubione). Wszystko razem tworzy świetny smak a aromat rozchodzący się po mieszkaniu w trakcie pieczenia może ściągnąć do Waszego mieszkania nawet sąsiadów ;) Czas przygotowania: 25 minut Składniki 16 sztuk 120g mąki [...]
[...] wystarczy do przygotowania siedmiu pysznie doskonałych GALARETEK. Składniki: koncentrat białka serwatki 87,5% , żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma arabska, chlorek sodu, aromat, substancja słodząca: sukraloza. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 250 ml ciepłej (nie gorącej) wody lub mleka wsypać 70 g proszku (7 czubatych łyżek stołowych). [...]
[...] w 90% tak samo słodki. Produkt nie zawiera oleju palmowego. Składniki: substancja słodząca: maltitol, tłuszcz shea, 80% koncentrat białka serwatki , truskawka liofilizowana, aromat, emulgator: lecytyna rzepakowa. SPOSÓB UŻYCIA ZAWSZE KIEDY MASZ OCHOTĘ! Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony [...]