witam wszystkich po 2,5 miesiacach wracam do dzialu trening. Wcześniej postanowilem skupic sie na odpowiednim odżywianiu- diecie. Mialem trening, którym ciagle pracuje jednak po nadeszla chwila na zmiany. Jako iz zamiertzam wyjść z piwnicznych warunkow i przejsc na profesjonalna silownie mam co to do tego kilka pytan. Mij staz wynosi ok. 7 miesiecy na silowni oraz 2,5 roku w lekkoatletyce ( biegi sprinty). Mam 17 lat, i ciagle masuje; przez te 7 miesiecy udalo mi sie zrobić prawie 11 kilo masy ciala , szlo powoli . O,5 kg na tydzień albo mniej.Dzieki nowej silce mam dostęp do maszyn iwielu zlozonych ćwiczeń. I ty mamy problem jako iz nie jestem jednym z tych co pisza uluzcie mi trening wzalem sie do roboty i pogrzebalem porzadnie. Mam co i mam pytanie czy wybralem odpowiednio chce trenować w pon, wtor, czwartki ipiatki reszta wole . Tutaj wklejam linka ... https://www.sfd.pl/_Masówki_dla_Was_ode_mnie-t195698.html jest to trening tomota zmieniam troche dni treningowe w nim ale tak mi pasuje wlasnie. Jak myslicie czy dobrze wybralem staram sie jak najefektywniej spedzac czas na silowni wiec pytam zwlaszcza tych doswiadczonych . Dla tomota oczywiscie dzieki i pozdro... jak mozecie to pomozcie .soga nie pozaluje .. acha i dieta naturalnie jest tak jak nalezy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tomot wiedział co robi pisząc to.
JAk nie będzie dziłało to zmienisz i tyle
JAk nie będzie dziłało to zmienisz i tyle
...
Napisał(a)
badboy16 rozumiem że chodzi Ci o ten drugi trening Tomota, tzn ten 4-dniowy?? jak dla mnie jest dobry, sam robie podobny, podoba mi się superseria w naramiennych, chyba sam spróbuje, dałbym tylko więcej na łydki powtórzeń ale generalnie trening bez zarzutu, aha mówiłeś że zmieniłeś dni treningu, pamiętaj o regeneracji więc jak rozłożyłeś partie??
pozdro
pozdro
Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
przedewszystkim duzy plus dla Ciebie za rozwage, w koncu ktos zabral sie za diete
trening Tomota, ktory przedstawiles moze byc troche ciezki (zalezy od intesywnosci) i zapewne Tomot nie bez powodu zrobil 2 dni przerwy w srodku tygodnia miedzy treningiem plecow i nog, jak poprzestawiales treningi bez zmian tych partii to plecy moga sie nie zdazyc zregenerowac do treningu nog.
no i super serie wplatane w ten plan niezle po barach dają
a SOGow dawac nie mozesz bo nie masz abona

no i super serie wplatane w ten plan niezle po barach dają

a SOGow dawac nie mozesz bo nie masz abona

Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy!
...
Napisał(a)
dobry wybór- dostosuj pod swoje mozliwości.
i cieszę się, że nie jesteś z kolejnych tych- co czekają na gotowe- bo w tym sporcie to wytrwałość, wiedza i chęci dominują.
pzdr i powiedzenia w treningach
i cieszę się, że nie jesteś z kolejnych tych- co czekają na gotowe- bo w tym sporcie to wytrwałość, wiedza i chęci dominują.
pzdr i powiedzenia w treningach
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
wielkie dzieki chlopaki. po takich odpowiedziach az chce mis sie pakować , spróbuje zobic porzadnie ten trening, przy rozkladzie dnuia taki jaki mam jesli bedzie cos nie tak sprobóje dokladnie wg. wskazuwek tomota. Zdaje sobie sprawe ze ten treing to nie zabawa w piaskownicy ale ciezka przeprawa. Zabiore sie do pracy o o efektach napisze .. Znów wierze w to forum.. dzieki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!