czy trenowanie u poczatkującego (staż 2 miesiace, zakonczone act) 2 razyw tygodniu klatki, bicepsa i nóg to za duzo?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mam, mam klate, biceps, triceps, nogi, klata, przedramie, ale zalezy mi na klatce i bicepsie, oraz na ładnie wyćwiczonych nogach.
...
Napisał(a)
Częściej nie znaczy lepiej dodaj do tego treningu plecy i barki i na razie rób wszystko jeden raz w tygodniu zeby robić dana partie 2x w tygodniu potrzebne jest juz wieksze doświadczenie trzeba odpowiednio zaplanować trening, zadbać o regeneracje i bez dobrej diety tez sie nie obędzie zostaw taki trening na później
Yo, yo mada faka bicz!
...
Napisał(a)
plecy i barki tez mam;p zapomnialem dodac, ok to narazie poczekam z takimi treningami, dzieki!
...
Napisał(a)
Ja tam proponuje wszystko 3 razy w tygodniu i to nie jest zart! Proponuje FBW ktore IMO jest duzo lepsze dla poczatkujacego (czyt. jak ty) ze wzgledu na mala intensywnosc pojedynczej sesji treningowej, a dosyc czeste trenowanie tej samej parti
Zmieniony przez - georgu w dniu 2007-09-13 20:01:42

Zmieniony przez - georgu w dniu 2007-09-13 20:01:42
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!