salatki z warzyw nie umiesz zrobic ? ;d pomidor ogorek ... wszystko co chcesz i lubisz ;]
...
Napisał(a)
Spróbuj tak: jajko, pół puchy tuńczyka, pomidor i cebula. Pycha! Nie trzeba żadnych przypraw.
...
Napisał(a)
W makro jest po 1.69 tuna w oleju i sosie wlasnym,a do tego calkiem dobry ;d ja to mieszam puche z torba ryzu i warzywkiem polewajac oliwa z oliwek i szamie ;d
...
Napisał(a)
odlej olej, wyluz tunczyka na talerz, wez 2 pomodore,sałate,troche cebuli, rzodkiewke... i wszystko pokruj i wsadz do jakiegos polmiska i najlepiej polej oliwa z oliwek i pomieszaj. smacznego no i osol i popierprz ...
halleluja
...
Napisał(a)
Nie rozumiem po co chcesz jesc tunczyka skoro go nie lubisz.
Masz duza palete zamiennikow.
Masz duza palete zamiennikow.
...
Napisał(a)
tunczyk w puszkach jest robiny na wielkich statkach rybackich ktore odrazu lowia i pakuja tunczyka w puszke, najczesciej ten olej jest niskiej jakosci co widac i czasami czuc
najlepiej brac tunczyka w wodzie, odlac wode i wlac olej domowy lepszej jakosci
najlepiej brac tunczyka w wodzie, odlac wode i wlac olej domowy lepszej jakosci
...
Napisał(a)
Ja tuńczyka wcinam głównie w sałatce:
2x100g ugotowanego ryżu
puszka ananasa (kroisz na kawałki)
puszka kukurydzy
puszka tuńczyka
3 jajka na twardo (kroisz na kawałki)
2 łyżki majonezu
Masa węgli + białko.
Palce lizać
2x100g ugotowanego ryżu
puszka ananasa (kroisz na kawałki)
puszka kukurydzy
puszka tuńczyka
3 jajka na twardo (kroisz na kawałki)
2 łyżki majonezu
Masa węgli + białko.
Palce lizać
...
Napisał(a)
ogorek neutralizuje troszku smak tuny.dodaj mojez i powinno byc po sparawie-tylko nie przesadzaj z nim

...
Napisał(a)
tuńczyk+ketchup+majonez+olej z oliwek<troszke> wymieszac i na czarny chlebek z ziarnami;D;D;D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ile białka i weglowodanów po treningu?
Następny temat