witam...bary,triceps,plecy,przedramie.....jak najlepiej to połaczyc w dwie pary!!?? z góry wielkie dzieki za opd
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bary, przedramie
plecy, triceps
plecy, triceps
^ Faceci rodzą się piekni, kobiety muszą się malować ;d ^
...
Napisał(a)
a nie lepiej
bary tric
plecy przedramie.
Przeciez na bary chyba jest mniej cwiczen niz na plecy ale zato na tica jest wiecej niz na przedramie i tak jak ja podałem(nie wiem moge sie mylic) jest lepiej po parti ciezarowo i i siło jest równo
bary tric
plecy przedramie.
Przeciez na bary chyba jest mniej cwiczen niz na plecy ale zato na tica jest wiecej niz na przedramie i tak jak ja podałem(nie wiem moge sie mylic) jest lepiej po parti ciezarowo i i siło jest równo
...
Napisał(a)
nio własnie tak jest..kazdy mowi cos innego i nikt nie wie jak najlepiej...heh trzeba wszystko przetestowac i jak bedzie najlepiej tak cwiczyc:D
...
Napisał(a)
Bary + Triceps - w czasie wyciskanie tric współpracuje z barkami,dlatego dużo kulturystów łaczy te partie. Jezeli trenujesz klate też w inny dzień, potem barki w inny i trica też w inny to trenujesz trica 3 x tygodniowo,co dla niektórych jest za obciązające.
Plecy + Przedramiona- dobre połączenie poniważ ciężko jest dotrenować przedramie a po plecach jest juz wstępnie zmęczone po mc, wiosłowanich, drążku. Poza tym plecy to ogromna partia i po tym taki mało siłowo wymagający trening przedramion pasuje dobrze.
Plecy + Przedramiona- dobre połączenie poniważ ciężko jest dotrenować przedramie a po plecach jest juz wstępnie zmęczone po mc, wiosłowanich, drążku. Poza tym plecy to ogromna partia i po tym taki mało siłowo wymagający trening przedramion pasuje dobrze.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!