siema! chcialem popracowac nad gorna czescia klatki jednak ni mam do dyspozycji skosu w gore i wlasnie jakim cwiczeniem moglyb zastapic skos ?? z gory dzikei za odp, pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jest to wyciskanie nad szyją , masz tu post i poczytaj wypowiedzie Filara53 w temacie wykonania https://www.sfd.pl/temat229536/#post12
...
Napisał(a)
myślę że ściąganie(krzyżowanie) linek, aczkolwiek mogę się mylić
Zmieniony przez - n3cRo w dniu 2006-03-05 10:33:33

Zmieniony przez - n3cRo w dniu 2006-03-05 10:33:33
Wczoraj byłem bystry i chciałem zmienić świat. Dziś jestem mądry, więc zmieniam siebie.
...
Napisał(a)
Mozesz po prostu opszeć o powiedzmy jakąs lawke deske i wtedy na to sie polożyć ale nie wiem czy to nie moze zaszkodzić na kręgoslup w jakis sposób
...
Napisał(a)
Napewno gorna czesc klatki mozesz cwiczyc poprzez robienie papek jezeli nogi beda np. na stolku:]
...
Napisał(a)
"Mozesz po prostu opszeć o powiedzmy jakąs lawke deske i wtedy na to sie polożyć ale nie wiem czy to nie moze zaszkodzić na kręgoslup w jakis sposób"
Ciekawe kto będzie odpowiadał, jak deska się złamie pod ciężarem własnym i sztangi z obciążeniem. Zresztą nie wydaję mi się, żeby było to wygodne i wciągające.
Napewno gorna czesc klatki mozesz cwiczyc poprzez robienie papek jezeli nogi beda np. na stolku:]
Zdecydowanie najlepsza alternatywa, polecam.
Ciekawe kto będzie odpowiadał, jak deska się złamie pod ciężarem własnym i sztangi z obciążeniem. Zresztą nie wydaję mi się, żeby było to wygodne i wciągające.
Zdecydowanie najlepsza alternatywa, polecam.
"Systematyczność - fundamentem efektów"
"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni, doda sił jak dobre słowo od wyroczni"
...
Napisał(a)
Z ta deska to byla porazka,jak mozna skupic sie na cwiczeniach jezeli ci cala laweczka wygina w rozne strony?:/,nastepnym razem przemysl swojego posta..Ten koles mogl zobaczyc opcje DESKA i pewnie juz tu nie weszedl i niedoczytal porad innych,a jutro moze zostac kaleka , lub go poprostu zabic!
...
Napisał(a)

Wczoraj byłem bystry i chciałem zmienić świat. Dziś jestem mądry, więc zmieniam siebie.
...
Napisał(a)
pewnie już jest w drodze do tartaku po deske

"Systematyczność - fundamentem efektów"
"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni, doda sił jak dobre słowo od wyroczni"
...
Napisał(a)
hehe dobra nierozczulajmy sie tak:)z tego co widze to on jest poczatkujaca osoba wiec ciezar 25kg na sztandze go nie zabije
,a osoba[radzaca deske!]popadnie w doła i pojdzie sie powiesic:P

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!