Siemka tak jak w temacie redukcja ... brzucha bo sie zrobila oponka ... i ogolnie calego ciala ... Chcial bym zebyscie mi dordziali... Chodze na silownie 8 miesiecy .... ostatnio przerwa, mam troche tluszczu i cwiczylem na mase ... i to tak zle wygladalo ;p. Wiec teraz chcial bym trening na Rzezbe ... tak jak pisze w atlasie 2 razy w tygodniu partie. +Aeoroby bieganie mam na mysli , do tego spalacz Thermo Speed i dieta jesc mniej a czescie zwiekszyc bialko mniej weglodowanow ... trening,
pon-klatka,triko,wtorek,plecy,biko,sroda,barki,nogi,czwartek,klata,triko,piatek,plecy,biko,sobota,barki,nogi. Moze byc taka rozpiska ? planu ?.Tak gdzies okolo 2 miesiecy redukcji + trening na rzezbe zeby przez 2 miesiace tak z 10kg zleciec. Cos o mnie; 18lat,wzrost 180,waga84.Prosze doradzcie ;) Wakacje sie zblizaja i trzeba wziasc sie za siebie ;)
pon-klatka,triko,wtorek,plecy,biko,sroda,barki,nogi,czwartek,klata,triko,piatek,plecy,biko,sobota,barki,nogi. Moze byc taka rozpiska ? planu ?.Tak gdzies okolo 2 miesiecy redukcji + trening na rzezbe zeby przez 2 miesiace tak z 10kg zleciec. Cos o mnie; 18lat,wzrost 180,waga84.Prosze doradzcie ;) Wakacje sie zblizaja i trzeba wziasc sie za siebie ;)