Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

push and pull

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 6885

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Tu nie chodzi o ciężar tylko i czucie dobre tych bicepsów a w uginaniu na ławce skośnej powinieneś czuć mocniej głowę długą bicpesa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1215 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11600
I tak jest :) Jaka jest różnica między over and back Press a bradford press?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
W sumie żadna ja znam to ćwiczenie pod nazwą bradford press choć zapewne jak by dobrze poszukać to ze 2-3 nazwy by się jeszcze znalazły
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 233 Wiek 38 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6245
Skorzystam z tej rozpiski, bo fajnie napisany trening.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jak tylko Ci pasuje pod kątem ćwiczeń i celów treningowych to myślę, że nie ma problemu żeby skorzystać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 233 Wiek 38 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6245
musze cos zmienic za dlugo lece split potrzebuje zmiany a nigdy tak nie trenowalem wiec moze fajnie organizm zareagowac na taki trening.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Trzeba próbować bo na tym się zdobywa doświadczenie i wyrabia zdanie na temat innych systemów treningowych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ja zawsze split hehe teraz czas na zmiane i szukalem jakiejs nowej metody i znalazlem w tym poscie leca plusy :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1215 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11600
Wcześniej na brzuch miałem plank oraz wiosłowanie sztangielką ( nie wiem jak to inaczej nazwać). Teraz wprowadziłem russian twist, tylko nie wiem jakie ćwiczenie można zastosować na proste brzucha ?

W przypadku bradford press na ten moment zrobiłem dzisiejszy trening samą sztangą bo nigdy tego cwiczenia nie wykonywałem i bardzo dobrze bo strasznie paliły mnie barki. Tylko kwestia taka głowa ma być w jednej pozycji, bo w zależności gdzie była sztanga chodziła mi do przodu i do tyłu :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Ale dlaczego nastąpiła zmiana planka ? Russian twist nie dla każdego jest zdrowe są lepsze ćwiczenia

W bradford tak ma być tam tut jest ekstremalnie wydłużony, lekko głowa może pracować aby jej nie rozbić albo nosa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HST- faza negatywna

Następny temat

Goral-Dol do oceny

Spalanie
Polecane artykuły