czy carbo+system protein 80 to dobry zestaw na mase..biore to w takich ilosciach: carbo 2x dziennie po 75g, system protein 3 razy dziennie po 35g
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hehe,no wiesz...powiem prawde moja dieta ogranicza sie do 2 jogurtow po 400ml kazdy i 150g orzeszkow:p..a reszta to na zasadzie co zona ugotuje:P..moze dodac chociaz raz dziennie gainera mct tak z 50g..co?:/
...
Napisał(a)
staraj się dbać o odżywianie
to klucz do sukcesu
gainer i białko to tylko jego uzupełnienie
spożywasz wtedy gdy Ci go brak lub gdy nie masz czasu na posiłek
to klucz do sukcesu
gainer i białko to tylko jego uzupełnienie

spożywasz wtedy gdy Ci go brak lub gdy nie masz czasu na posiłek
trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
...
Napisał(a)
no wlasnie..rozumiem wszystko..ale prowadze taki tryb zycia ze naprawde nie mam czasu na prowadzenie diety..wiec uciekam po odzywki,bo tak najszybciej:/
...
Napisał(a)
ehh nawet nie nazywaj tego dieta
ustal sobie diete i powiedz zonie co ma gotowac i po kłopocie
chyba po cos cwiczysz na silowni ?? bo bez diety to mozna sobie co najwyszej porozmawiac na silowni

ustal sobie diete i powiedz zonie co ma gotowac i po kłopocie

chyba po cos cwiczysz na silowni ?? bo bez diety to mozna sobie co najwyszej porozmawiac na silowni

Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
pogadaj z żonką
wytłumacz na czym rzecz polega
a dla Ciebie to chyba nie problem ugotować "gar" ryżu przygotować sobie piersi itp.
moja mama kiedyś też mi gadała co Ty chcesz jeść itp. wybijała mi diete z głowy, jak zobaczyła że sam sobie wszystko prawie robie to dała mi spokój

wytłumacz na czym rzecz polega
a dla Ciebie to chyba nie problem ugotować "gar" ryżu przygotować sobie piersi itp.
moja mama kiedyś też mi gadała co Ty chcesz jeść itp. wybijała mi diete z głowy, jak zobaczyła że sam sobie wszystko prawie robie to dała mi spokój
...
Napisał(a)
jezeli zona gotuje to nie musisz juz tracic czasu na robote wiec w czym problem?
...
Napisał(a)
wiecie..nie chodzi mi o to zeby mnie jakos mega wyje*alo,bo waze 91kg przy 175cm wzrostu wiec chyba nie jest zle..raczej chcialbym zachowac pewna ciaglosc w przyroscie masy,a juz napewno zachamowac jej ewentualny spadek
...
Napisał(a)
a czy ktoś napisał ze po diecie Cie mega wyrypie
dieta z dodatnim bilansem kalorycznym i odpowiednim proporcjami b,ww i tł to podstawa do budowania masy

dieta z dodatnim bilansem kalorycznym i odpowiednim proporcjami b,ww i tł to podstawa do budowania masy

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!