" siłą i mięśniami niezdziałasz wszystkiego , a siłą woli TAK "
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz przytyc ale muszisz miec dobra dietke , intensywny trening i pic 5-6l wody dziennie!
jesli ci pomogłem daj mi soga!!!!:)
jesli ci pomogłem daj mi soga!!!!:)
...
Napisał(a)
Kreatyna nie powoduje tycia jedyne co to zwiększenie siły i uwodnienie mięśni przez uwodnienie może zwiększyć ci się waga ale po cyklu spadnie. Moim zdaniem nie ma sensu branie samej kreatyny jak już to kreatyna + białko.
Po twoim profilu widzę że masz 16 lat i trochę mało ważysz nie wiem jak długo ćwiczysz ale zakładam że nie masz długiego stażu dlatego zamiast kreatyny proponuje ci kup sobie gainera np. OLIMP Super Whey Gainer 4000 (30% białko 60% węgli) I napewno na tym etapie będziesz bardziej zadowolony niż z brania samej kreatyny.
Pozdrawiam
.............................
Po twoim profilu widzę że masz 16 lat i trochę mało ważysz nie wiem jak długo ćwiczysz ale zakładam że nie masz długiego stażu dlatego zamiast kreatyny proponuje ci kup sobie gainera np. OLIMP Super Whey Gainer 4000 (30% białko 60% węgli) I napewno na tym etapie będziesz bardziej zadowolony niż z brania samej kreatyny.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ćwicze dopiero 2 miesiące , brałem już jedną odrzywke białkową firmy Trec , połączyłem to z kreatyną , ale kreatyne zakupiłem później więc mi została , dobra jest odrzywka Crea Mass , poniewasz mysle o jej zakupie !!
:)
...
Napisał(a)
Oczywiście że tak
Jeżeli moja wypowiedz Ci pomogła to naciśnij w prawym dolnym rogu wypowiedzi.
Jeżeli moja wypowiedz Ci pomogła to naciśnij w prawym dolnym rogu wypowiedzi.
Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!!
...
Napisał(a)
Jeśli dobrze rozumiem to ćwiczysz 2 miesiące i już jesteś po jednym cyklu kreatynowym – to zdecydowanie za szybko ale jak już wziąłeś to twoja sprawa. Musisz zrozumieć jedno że masz mały staż a to że nakupisz supli i je zjesz to nic ci nie da. Uspokój się po pierwsze ułóż sobie dietę a następnie uzupełnij ją suplementami, podstawa to dieta a później dopiero suplementy one mają być uzupełnieniem a nie posiłkiem. A z kreatyną daj sobie spokój aż nie będziesz miał co najmniej 5 miesięcznego stażu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
O wszystkim pomyslałem przed tym jak zaczołem trenować . Ułożyłem sobie diete i plan treningowy . Zanim kupiłem jaki kolwiek suplement, dopytywałem się o jego działaniu w sklepie , i także w internecie !!
...
Napisał(a)
Witam
Jak będziesz miał odpowiednio ułożona dietę (tj. odpowiednia ilość białka, węglowodanów, tłuszczu) to odniesiesz korzyści z suplementacji kreatyny. Nie będą Ci już tutaj obowiązkowo potrzebne gainery - chociaż w sytuacji, kiedy masz duże problemy z przybieraniem na wadze, na pewno będą pomocne.
Pozdrawiam
Piotr Folęga
Jak będziesz miał odpowiednio ułożona dietę (tj. odpowiednia ilość białka, węglowodanów, tłuszczu) to odniesiesz korzyści z suplementacji kreatyny. Nie będą Ci już tutaj obowiązkowo potrzebne gainery - chociaż w sytuacji, kiedy masz duże problemy z przybieraniem na wadze, na pewno będą pomocne.
Pozdrawiam
Piotr Folęga
...
Napisał(a)
Właśnie mam problemy z przybraniem na wadze , mysłaem też o zakupie ovopolu , ale czy 1 kg pomoże przy braniu bez kreatyny !!??
...
Napisał(a)
Podstawa to dieta uzupełnione ewentualnie białkiem ( ovopol bardzo dobry ) i gainerem. Jeśli masz już takie podstawy to dopiero myślisz o kreatynie. Sama kreatyna mało ci da.
Hosse
Hosse
Hosse
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jakiej firmy kreatyne i ile czego z czym ???
Następny temat