...
Napisał(a)
hej chciałem sie dowiedziec jak mozna zmniejszyc apetyt....jetsem na diecie od pon i na poczatku zjadajac te 5 posiłków byłem cały dzien zapchany i ledwo wciskałem w siebei zarcie a teraz ledwo zjem posiłek<30min> i jestem starszniee głodny:] jak mam wytrzymac te 3 h meidzy posiłkami??
kurde nastepny psoiłęk za 2 h 28 min :-/

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
noo raczej nie jestem mezmomerfikiem bo mam tylko 18 w nadgarstku
a gdzies czytałem ze tzreba meic 20
chociaz mase łapie szybko i nienajgorszej jakosci....heh bo jeszcze pomysle ze moge byc szafa:P chciałem dosjc do 100kg wagi przy 180 wzrostu ale dzisaj mamuska fundneła mi garnitur i mam zakaz rosneicia
narxxxx

...
Napisał(a)
mi jak sie jeść chciało na redukcji to między posiłkami piłem dużo wody to mnie zapychało i juz o jedzeniu tak nie myslalem 

http://www.sfd.pl/temat261925/ <-- linki do pelnometrazowych filmow ze znanymi kulturystami :)
I Nie Ma Srania ! %) (c)
...
Napisał(a)
Heh, mam to samo
. Duuuuzo duuuuzo staram sie pic. Zapycham sie kawa, herbata, pluszami, woda, cocacola light. Najlepiej to wszystko cieple (oprocz coli
). Przed posilkiem wypij skzlanke lub dwie wody, po posilku cieply napoj. Jakos troszke pomaga
.
Pozdr.

Pozdr.
:)
...
Napisał(a)
matabolizm rozkreciłeś , dostarczaj wszystkich składników wit. i min. bedzie dobrze
no i pij wode

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
ale uspokoi sie metabolizm?? bo niedługo wisłe wypije
dieta na mase a ja głodny chodze
co pwoiecie na 12 posiłków dziennie??

...
Napisał(a)
imo dieta na której ciągle chodzi głodny to zła dieta.
i to jeszcze masówka??
niewiarygodne.
i to jeszcze masówka??
niewiarygodne.
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
ja natomiast sie robie glodny po posilku potreningowym , nie wiem dlaczego tak to jest i tak 20 min po chce mi sie strasznie jesc: / moze ktos wie?
- mafia tadkow niejadkow -
...
Napisał(a)
po treningu jesz wegle, które powodują wyrzut insuliny ( widocznie wiekszy niz potzeba), to z kolei obniża ci poziom glukozy we krwi, więc chce Ci się jeść, by wyrównac tę glukoze. To w duzym uproszczeniu. Postaraj się jeść wegle o niskim IG, wtedy wyrzut insuliny bedzie mniejszy. Tak mi w ciemno by to pasowało, ale jak powiesz CO jesz po treningu to bedzie łatwiej 

---NIech MOC będzie z Wami---
...
Napisał(a)
- mafia tadkow niejadkow -
Polecane artykuły