:)
...
Napisał(a)
czy znacie jakis skuteczny środek(lek) aby zmniejszyc apetyt, moje odchudzanie zaczyna isc na marne bo mam straszny apetyt, pomóżcie (spowodowane to jest tym ze wlasnie rzuciłam palenie)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Otreby pszenne prażone.
Spożywaj je z jogurtem naturalnym jako ostatni posiłek np. około 20.
Cholina i inozytol też nie zaszkodzą.Apptrim, applefit itp.
Pzdr.
Spożywaj je z jogurtem naturalnym jako ostatni posiłek np. około 20.
Cholina i inozytol też nie zaszkodzą.Apptrim, applefit itp.
Pzdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
j/w chrom moze byc dobrym rozwiazaniem 

===>...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===
hrrr......jestem w tym samym etapie tzn. fajki poszły ...udało się żucić goowno........i tak jak nigdy nieczułem potrzeby wcinania słodyczy tak teraz @#$% po prostu lepiej niemówić....będzie ciężko ale czymaj sie ..a co do środka/leku takowy pewnie istnieje ale...niewiem EFKA dość ogranicza apetyt a więc jeśli niema przeciwwskazań możesz spróbować
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
a kofeina choć możesz spróbować ..w moim przypadku 3-4 mocne nic niedają
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
a jaki jest odwrotny srodek czyli na zwiekszenie laknienia :D ? :)
))))))))))
...
Napisał(a)
Podobno preparat o nazwie Diabeconzide magnum zwieksza laknienie...ale na mnie nie dziala

1
...
Napisał(a)
slyszalem ze lepsze od tego Diebenzozide jest jz witamina B12 w tabletach ale czy ktos moze odpowiedziec na moje pytanie ... bo ostatnio cos jestem wogole glodny ale nic mi nie wchodzi ... caly czas czuje sie pelny dziwne to jest ..
))))))))))
...
Napisał(a)
koffeina 

¤¤ członek-mafia.suple.hardcor.pl ® ¤¤
¤¤ Wejdz na pajacyka http://www.pajacyk.pl ¤¤
Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
...
Napisał(a)
tylko kofeina hmmm rzucilam palenie to przezuce sie na kawke chyba to nie jest dobry pomysl, chrom podobno nie jest za zdrowy (tak naprawde nie jest do konca poznane jego dzialanie), wiem ze błonnik i chyba narazie tego sprobuje jak narazie zapycham sie jablkami ale mam faze straszną na słodycze...
1
:)
Polecane artykuły