Szacuny
4
Napisanych postów
313
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1204
Witam! Mam mały problem... Proszę o pomoc trenerów, ludzi, którzy sie znają na rzeczy albo też tych którzy mieli podobny problem. Otóż jestem prawo ręczny ale lewo nożny... i mam problem z wyborem stójki bo jeżeli chodzi o uderzenia to czuje sie lepiej z prawą ręka z przodu czyli w postawie mańkuta. lecz o wiele lepiej kopie prawą nogą wiec w tym przypadku lepiej jakbym walczył z normalnej pozycji (prawa noga z tyłu) Jakoś to jest dziwne dla mnie... znowu jeżeli chodzi o uderzenia to w pozycju mańkuta moje lewe są dosyć słabe ale... i wszystko na odwrót. przeanalizujcie to co napisałem i pomóżcie mi wybrać stójkę. dodam ze zaczynam trenować kick boxing.
Szacuny
14
Napisanych postów
645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8766
a ile już trenujesz
najlepiej silna ręka z tyłu no jeśli jest to prawa no to prawa z tyłu i lewa noga w przodzie , po prostu trenuj tak technikę i po pewnym czasie nic ci nie będzie przeszkadzać.
Szacuny
2
Napisanych postów
349
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2027
No ciezka sprawa , musisz wybrac to co bardziej ci odpowiada. Ja wybralbym zeby miec sprawniejsza reke , szybsza itd. Noge wycwiczylbym do reki ale to tylko moje zdanie na ten temat.
"Loved by few , hated by many , but respected by all."
Szacuny
2
Napisanych postów
107
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6920
no nie łatwo bedzie ci poradzic moze umów sie z kims na sparing na lub po treningu tak przez moment powalczcie i zobacz jak ci bedzie wygodniej i sprawniej ja innego pomyslu nie mam niestety
Szacuny
4
Napisanych postów
313
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1204
no narazie jest to kick boxing ale pewnie dolacze cos chwytanego. tak jak sobie mysle to np. w submision takze lepsza by byla dla mnie stojka z prawa noga z przodu... wiec wszystko pokrecone!!!!!! ale bardzo dobry pomysl z tym sparingiem, zobacze jak mi lepiej. niwix - bardzo dobra mysl moge przeciez doskonalic obie stojki , z kadej robic cos innego lepiej, napewno duze utrudnienie dlas przeciwnika. dzieki za pomoc!!!
Szacuny
4
Napisanych postów
89
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12109
Odświeżam, bo może ktoś mógłby coś nowego do tematu wnieść. Także jestem praworęczny i lewonożny i mam lekką zagwozdkę. Dzisiaj miałem pierwszy trening mt i na razie trenowałem w pozycji mańkuta, uczucia mam jednak mieszane.
Szacuny
15
Napisanych postów
2464
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31970
Mam tak samo Prawa Reka i Lewa noga Silniejsza. I Czesto gdy potrzebuje mocno kopnac robie przeskok nakrecam sie i ***! Ogolnie walcze w normalniej pozycji z prawa z tylu
1
Palą to muzycy, nastolatki i dorośli
Urzędnicy i graficy, żony, matki i filmowcy
Palą biznesmeni, starsze laski, młodzi chłopcy
Nikt jeszcze nie poszedł do ziemi, od tej trawki, coś ty?
Palą ją dewotki, heretycy nie chcą słyszeć
Że to z czym kręcą jointy przestanie być narkotykiem