Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
717
Mam następujący problem trenuje Muay Thai i po sparingu zaczęła mnie bolec stopa przestała na parę dni tygodni i znów tak troszkę boli jeżeli zegnę co to może być Lub czym smarować. Zamieszczę foto i zaznaczyłem miejsce w którym jest ból
Zmieniony przez - seba__91 w dniu 2009-07-27 21:28:21
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2024 lat
Przeczytanych tematów
0
może mieć kilkanaście rzeczy... niema co wpadać w panikę najlepiej idz do lekarza i będziesz wiedział... A może po prostu nadwyrężyłeś nogę bywa że takie rzeczy bolą kilka dni albo przechodzą i przy jakimś ruchu wracają... do lekarza jak boli dłużej i po problemie...
Szacuny
111
Napisanych postów
16087
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79876
Boli tylko jak kucam albo siadam na stopach itd przynajmniej już mam w głowie zakodowane żeby piszczelem kopać bo już wole na kolano się nadziać niż stopą walnąć
Szacuny
68
Napisanych postów
19441
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
94708
a spuchła Ci jakoś nietypowo? i czy boli przy każdym ruchu, czy tylko przy wybranych?
bo to też może być pęknięcie torebki stawowej - to wtedy powinien to już obejrzeć lekarz no i z torebką stawową jest już tak, że jak raz pójdzie, to potem przy byle pierdółce sie odnawia
Zmieniony przez - Lady M w dniu 2009-07-28 06:35:54
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
Szacuny
12
Napisanych postów
466
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5712
Mialem to nie raz. Miedzy dolna czescia piszczela a stopą znajduje sie jakies sciegno, czy cos podobnego, ktore jest odpowiedzialne za ruchy palców u nogi jak i stopy, wlasnie przy takich ruchach widze, ze Ciebie boli. Pewnie przywaliles wlasnie w nie i stad to sie wzielo. Na drugi dzien ja zazwyczaj nie moglem ruszac stopa, a chodzenie sprawialo bol. Zniknie niedlugo, kiedys moze wroci, normalka, nie ma sie co przejmowac.